Tomt 31 - 669 m2

SOLGT! Flott hyttetomt med god utsikt for salg på Skei - Svarttjernvegen 31

Nøkkelinformasjon

Boligtype:
Tomt
Pris:
600 000
Areal:
669 m²
Adresse:
Svarttjernvegen 31, 2652 Svingvoll
Regulering:
Tomten er byggeklar

Fasiliteter ved tomten

  • Barnevennlig
  • Bilvei frem
  • Utsikt
  • Fiskemuligheter
  • Golfbane
  • Vei, vann og kloakk

Beliggenhet

Skeistølen Hyttegrend ligger idyllisk til i Svarttjernlia Sør ved Skei med fin utsikt mot Skeikampen.

Knappe 3,5 kilometer fra alpinbakken på Skei og med skiløyper og turstier rett utenfor hyttedøra er dette et flott sted å realisere hyttedrømmen. 

Her har vi to fine hyttetomter for salg. 

Svarttjernvegen 31 og Svarttjernvegen 27. 

Tomtene er byggeklare og ligger i trivelige og rolige omgivelser med gode muligheter både for aktiviteter og rekreasjon. Området er et perfekt utgangspunkt for turer sommer som vinter.

Generelt

På disse tomtene kan vi for eksempel bygge en Saltdalshyttemodell. Saltdalshytta har fleksible og arealeffektive hytter med smarte løsninger som bidrar til å gjøre hyttelivet enda bedre.

 

Adkomst/Tomteforhold

Fra Lillehammer følg E6 til avkjøring mot Gausdal. Følg RV 255 ca 20 km til Segalstad bru og forsett rett frem RV 254 ca 9 km til Svingvoll.

Ta av mot Skei og kjør ca 8 km til Skeikampen. Forbi innkjøringen til Fjellandsbyen og ta til venstre mot Austlid. Etter ca 3 km ta inn mot Skeistølen Hyttegrend til venstre.

Geir Ivar Aaen
Telefon: 404 07 028
Adresse: Storgata 120 A, 2615 Lillehammer

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18