Smørlykkja
Realiser boligdrømmen på solrike utsiktstomter i Øyer med Hafjell Alpin rett i nabolaget
Ønsker du deg enkel tilgang på en aktiv hverdag? Da er dette stedet for deg og din familie!

I Smørlykkja i Øyer kommune lanseres nå Øyer Sportshus

Øyer og Hafjell er blant Norges beste lokasjoner for de som er sport- og friluftsinteresserte. For mange er Hafjell mest kjent som en alpindestinasjon og hytteområde. Men i tillegg til å være populært for hytteeiere er Øyer/ Hafjell et flott sted å bo, med sine mange kvaliteter - sommer som vinter. 

Presentasjon av Smørlykkja tomtefelt

Kun 15 minutter til Lillehammer sentrum

Dette er en perfekt beliggenhet for deg som for eksempel jobber på Lillehammer, da det tar bare ca 15 min inn til sentrum.  

Her kommer du deg fra gårdsplassen og frem til byen uten noen bompasseringer! 

Det er også gode bussforbindelser inn til Lillehammer hele dagen. Nærmeste busstopp er Bruvoll som ligger langs Hundervegen, ca 2 km ned fra boligfeltet i Smørlykkja.  

Om Øyer/ Hafjell:

Område har kort vei til flere av Norges mest populære opplevelsessenter som for eksempel; Hafjell alpinsenter, Lillehammer Olympiske Bob-og Akebane, Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer og Hafjell Golf for å nevne noe.   

Med kort veg til fjellet med utallige stier og løyper både sommer og vinter, samt et av Norges mest komplette og populære ski- og downhillanlegg, Hafjell alpinsenter, er beliggenheten av de beste for de som måtte ønske å ha en aktiv hverdag.   

Om Smørlykkja:

Smørlykkja består av til sammen 12 solrike og vestvendte utsiktstomter, knappe 5 km fra Øyer sentrum. Kort veg til alpinbakken, kort veg til fjellet - ideelt for aktive mennesker. 

Avstander:   

  • Øyer Sentrum: ca 5 km  
  • Lillehammer Sentrum: ca 15 km  
  • Oslo: ca 200 km  
  • Trondheim: ca 340 km  
  • Hafjell Alpinanlegg: ca 5 km  
  • Pellestova, Øyer ca 10 km 

Les mer på hjemmesidene til Smørlykkja.

Kort veg til skibakken i Hafjell
Perfekt for en aktiv familie

Spesialutviklet boligmodell for dette prosjektet

For dette spennende tomteområdet har Nordbohus Innlandet utviklet 3 ulike boligmodeller, som er spesialtilpasset disse tomtene. Inspirasjonen er hentet fra området, samt innspill fra kunder som ønsker å realisere boligdrømmen i dette flotte området.   

Dette er arealeffektive og moderne boliger, men er samtidig veldig innholdsrike og funksjonelle. I utviklingen har vi spesielt sett på funksjonalitet tilpasset området boligene er tenkt bygget. Blant annet med ulike varianter tilpasset utleie i perioder av året.  

Boligene er spesielt godt egnet til terrenget på tomteområdet, hvor du har 2 alternativ som er fordelt på 2 plan - Front og Vennlig. Samt Link, hvor alt er på et og samme plan. Boligene har inntil 4 soverom og 3 bad. 

Vi i Nordbohus Innlandet har også andre type boligmodeller å tilby, så ta gjerne kontakt for å legge en plan sammen med oss!

Alternativ bolig over 1 plan - Link
Alternativ bolig over 2 plan, Front
Alternativ bolig over 2 plan, Front
Alternativ bolig over 2 plan, Vennlig
Alternativ bolig over 2 plan, Vennlig

Boliger for ulike behov og ønsker

Boligene kan tilpasses med en f.eks. egen utleieenhet eller hjemmekontor i sokkeletasjen, med egen inngang. Denne fleksibiliteten gjør det mulig å ha en flerbruksbolig i hele eller deler av året for de som ønsker dette.  

Perfekt for de som ønsker å leie ut i kortere eller lengre perioder i deler av året, eller som har mulighet for å jobbe hjemmefra i perioder.   

Boligen kan bygges med en stor, overbygd og solrik terrasse som er klargjort for innglassing for bruk i større perioder av året. Boligtypene vi har foreslått har også en  romslig sportsbod, med plass til både smørebenk for ski/ oppbevaring for ski og/ eller oppbevaring av sykler og annet fritidsutstyr. 

Boligkonsulent
Inger Elise Sveen
Boligkonsulent
97118470
Uten bilde
Øystein Ihle
Grunneier
41577181
Nordbohus Innlandet avd. Lillehammer
Telefon
Adresse
Storgata 169, 2615 Lillehammer

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18