Nordbohus Lillehammer med 4 byggeklare eneboligtomter i Almslia

Ny bolig i solrike og naturskjønne omgivelser? Nå legges 4 eneboligtomter ut for salg i det nye eneboligfeltet Almslia sentralt mellom Lillehammer og Moelv.

-Vi tror dette vil være svært attraktive tomter. Allerede før vi har annonsert noe særlig, er det interesse fra potensielle kunder, forteller Geir Ivar Aaen, boligselger i Nordbohus Lillehammer.

Fantastisk utsikt
Geir Ivar viser stolt frem bilder fra tomtområdet og forteller entusiastisk om boligfeltet, omgitt av en natur som er enestående. Regionen har et flott kulturlandskap og her kan du dyrke friluftsliv.

-Boligfeltet ligger landlig og idyllisk til i hellingen, med en fantastisk utsikt. Arbeidet med tomtene er ferdig og de er nå byggeklare, sier Geir Ivar Aaen.

Sentralt
Samtidig som boligfeltet ligger tilbaketrukket, er det også svært sentralt. Det er gangavstand til både barnehage, skole, idrettsplass, bo- og servicesenter og butikk. Og det er korte kjøreturer til Lillehammer sentrum – 25 minutter – og 20 minutter til Moelv.

-Vi ønsker å utvikle og skape et unikt og godt bomiljø for barn og voksne. Et sted hvor du virkelig har lyst til å realisere boligdrømmen din, et sted hvor alt ligger til rette for å trives, sier Geir Ivar med et smil.

Eneboliger – noe for enhver smak
Nordbohus Lillehammer hjelper deg med å finne boligen du er på jakt etter. Det finnes mange hustyper i vårt eneboligkonsept. Alle tomtene er ulike og har forskjellig utgangspunkt for hvilken type husmodell som passer best. Derfor har vi satt opp forslag til hustype som passer på akkurat din drømmetomt. Vi hjelper deg selvfølgelig med tomtebefaring og tilpasning av huset slik at bolig og tomt på best mulig måte utnytter arealet, sol, utsikt og hageplass, sier Geir Ivar Aaen.

Eksempel på hus som kan bygges på tomt 5, hustype Komplett
    Komplett_exterior_1185_web_0.jpg

Eksempel på hus som kan bygges på tomt 6, hustype Arcturus

Bildet er fjernet.

Eksempel på hus som kan bygges på tomt 7, hustype Auriga

Bildet er fjernet.

Eksempel på hus som kan bygges på tomt 8, hustype Aurora spesial. 

Raufosskogen_eksteri%C3%B8r01_191025final%20mer%20himmel_0.jpg
 

Ta kontakt med Geir Ivar Aaen på tlf 40 40 70 28  for en hyggelig boligprat og befaring av tomtene.