Musdalsæter hyttegrend- Innflyttingsklar hytte. Høy standard!

Nøkkelinformasjon

Pris
4 390 000
Antall soverom
3
BRA
86 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Ferdigstillelse
Ferdigstilt
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Musdalsæter hyttegrend - idylliske omgivelser på Tretten

Musdalsæter Hyttegrend ligger idyllisk til på Tretten, sør i Gudbrandsdalen. Med utgangspunkt i den gamle setergrenda er det etablert et høystandard hyttefelt med bånd til både det tradisjonelle og det moderne. Musdalsæter kjennetegnes av sin unike beliggenhet mellom uberørt natur, og tre av de største norske vinterdestinasjonene Hafjell, Skeikampen og Kvitfjell. Tilgangen til fantastiske turområder og store arrangement gir rom for både aktivitet og ro.

Med en knapp times biltur fra hytta har du en rekke severdigheter og aktivitetstilbud. Ved siden av kort vei til Lillehammer finner du alpinanlegg, golfbaner, lekeland, flott turterreng sommer som vinter. Nærmeste tettsted med dagligvareforretninger og bensinstasjon ligger 12 km unna, på Tretten.

Hytta er den første i en helt ny serie, utviklet av Nordbohus. Den er utviklet med tanke på funksjonalitet og kvalitet. Med store vindusflater kommer omgivelsene nærmest inn i stua.

I tillegg til denne hytta, har vi 2 ledige tomter med byggeklausul til salgs. Tomtene det gjelder er C9 og K3. Kontakt oss for mer informasjon om tomtene. 

Les mer i Finn-annonsen her.

Høy standard og gode planløsninger

Hytta har stor stue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet leveres i malt heltre fra Bakken Treprodukter AS, hvitevarer er inkludert. Videre har hytta 3 soverom, romslig flislagt bad inkludert innredninger, flislagt vaskerom med wc, stor hems
og utvendig bod. Hytta er oppført i bindingsverk med kraftig utvendig kledning, og torvtak. Innvendige overflater har liggende glattpanel i varierende bredder, farge «patina grå». På gulv er det 1-stavs eikeparkett fra Kärs i hvit mattlakk. Vindfang/gang leveres med plassbygget garderobeløsning med sittebenk, fra Bakken Treprodukter AS - i malt heltre furu. Peisovn «Quadro 2 basic» med glassplate er inkludert. Terrasse er også inkludert.

Bruksareal: 86 kvm 
Tomteareal: 1451 kvm

Bearbeiding av tomt med fundametering og V/A-anlegg er inkludert i prisen. Hytta er oppført av lokale håndverkere, og er bygget i henhold til gjeldene byggeforskrifter.

Kvaliteter ved boligen

  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Peis/ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Geir Ivar Aaen
Prosjektleder salg
Tlf
404 07 028
Nordbohus Lillehammer
Telefon
61 22 18 70
Adresse
Storgata 120 a, 2615 Lillehammer