Martin Seips veg frittstående enebolig

Martin Seips veg 2-4

Moderne eneboliger i flotte omgivelser, sentralt i Lillehammer
Frittstående enebolig.
Enebolig i rekke.

Velkommen til Martin Seips veg

Nordbohus Innlandet - Lillehammer har gleden av å kunne presentere et sentrumsnært og unikt boligprosjekt i Lillehammer. Velkommen til Martin Seips veg: 5 funksjonelle og arealeffektive boliger fordelt på 2 frittstående eneboliger og 3 eneboliger i kjede. 

Funksjonalitet, moderne finish og kort rekkevidde til det meste er gjennomgående kvaliteter i prosjektet. Innvendig finner du lekkert og tidløst design – lett og lyst med store flater, vinduer og høyder. Boligene gir deg smarte planløsninger, samt luftige rom og uteområder.

 

Salg til fast pris - Betaling av boligen skjer først ved overtagelse

Kjøp av en bolig i Martin Seips veg skal være forutsigbart. Vi selger til faste priser. Det betyr at prisen er fast fra kontrakt signeres. Ingen delbetaling under veis. Betaling skjer først ved overtagelse. 

For dette prosjektet er forventet overtagelse vår/ sommer 2024.

Du har med andre ord god tid til å selge eksisterende bolig. 

Nøkkelinformasjon

Priser
7 298 000 - 8 998 000
Antall rom
2-5
Areal
128-214 kvm BRA
Adresse
Martin Seips veg 2-4
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
5
Antall ledige
5

Ta kontakt for mer informasjon

Inger Elise Sveen
Inger Elise Sveen
Boligkonsulent
97118470
Meld interesse her

Dokumenter

2 stk frittstående eneboliger - luftig med god takhøyde og åpen planløsning

I carporten kan du parkere bilen og gå tørrskodd til inngangsdøren, eller til sportsboden like ved som rommer hele 9 kvm. Der får du plass til både barnas sportsutstyr, og dine egne hageredskaper. Overfor carporten finner du en stor terrasse på 38 kvm som er et fint samlingspunkt både for familie og venner. På innsiden har du en åpen stue-/kjøkken- løsning i andre etasje. Utformingen danner samtidig en naturlig sone for både stue og kjøkken. Boligen strekker seg over to etasjer og har tre soverom. Her kan du også tilpasse slik du selv vil, enten du trenger et ekstra hobbyrom, treningsrom eller en ekstra stue til barna. Gjerne ta kontakt med oss dersom du ønsker forslag til tilpassing! 

Åpen stue- kjøkkenløsning.
Flott kjøkken fra Sigdal.

3 stk eneboliger i kjede - panoramautsikt fra toppetasjen

Selve perlen i denne boligen må være den unike toppaltanen som virkelig gir en unik følelse! Her har du kort vei fra de to soverommene i øverste etasje, gjennom den ekstra stuen og ut til 27 kvm med frisk luft og panorama. Det er nemlig mange muligheter for å nyte Lillehammers soloppgang fra boligen; i hovedetasjen har du en åpen stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater. Dette gir både et fint lys inn, samtidig som det skaper et fint bilde å se på. Bolig C har tre etasjer, fire soverom med mulighet for fem om behov, to bad samt WC rom med dusj i underetasjen. Bolig B har tre etasjer, tre soverom med mulighet for fire, to bad samt WC rom med dusj i underetasjen. Bolig A har to etasjer to soverom med mulighet for tre og to bad. 

Se mer i "Finn din bolig" øverst på siden.

Herlige vindusflater.
Våkne til Lillehammers solstråler.

Sentral beliggenhet

Her er det kort veg til det meste som Lillehammer har å tilby. Korte avstander betyr at det er gangavstand til skole, barnehage, butikker i sentrum med mer. Det finnes et mangfold av turmuligheter sommer som vinter rett utenfor døra.

Bare en kilometer unna boligene så finner man det kjente idrettsanlegget Stampesletta med fotballbaner og idrettshallene Håkonshall og Kristins hall. Her ligger også den populære Badedammen som er oppdemt av elven Mesna. Videre langs Mesna kan man følge stier og skiløyper opp mot Birkebeineren Skistadion. Her kan man oppleve Lillehammers rikholdige skiløypenett og turmuligheter året rundt – perfekt for store og små! 

Ta kontakt med vår boligkonsulent Inger Elise Sveen - 971 18 470 for mer informasjon. 

Ny bolig gir tid for hyggelig samvær.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Inger Elise Sveen
Inger Elise Sveen
Boligkonsulent
97118470
Nordbohus Innlandet - Lillehammer
Telefon
Adresse
Storgata 169, 2615 Lillehammer

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18