Flotte hyttetomter med god utsikt for salg på Skei - Svarttjernvegen 27 og 31

Beliggenhet

Skeistølen Hyttegrend ligger idyllisk til i Svarttjernlia Sør ved Skei med fin utsikt mot Skeikampen.

Knappe 3,5 kilometer fra alpinbakken på Skei og med skiløyper og turstier rett utenfor hyttedøra er dette et flott sted å realisere hyttedrømmen. 

Her har vi to fine hyttetomter for salg. 

Svarttjernvegen 27 og Svarttjernvegen 31. 

Tomtene er byggeklare og ligger i trivelige og rolige omgivelser med gode muligheter både for aktiviteter og rekreasjon. Området er et perfekt utgangspunkt for turer sommer som vinter.

Skeikampen i front
Flott utsikt mot Skeikampen
Turterreng
Flott turterreng sommer som vinter

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Geir Ivar Aaen
Telefon
E-post
geir.ivar.aaen@nordbohus.no
Adresse
Storgata 120 A, 2615 Lillehammer