Enhet A2 i Tomannsbolig Follebuhaugen

Nøkkelinformasjon

Antall soverom
2
BRA
50 m²
P-rom
48 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B
Status
Solgt
Etasje
1.

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Gjesteparkering
  • Balkong/terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Utsikt

Bo godt i Follebu med det du måtte trenge innen kort rekkevidde - både inne og ute

Boligene i dette prosjektet finnes i to forskjellige størrelser, fordelt på tomanns- og firemannsboliger.

Felles for alle er at du får alt du trenger på ett plan.
En åpen stue- og kjøkkenløsning lar deg se gjestene mens du forbereder middagen på kjøkkenet.

Et lettstelt bad med varmekabler i gulvet og praktisk dusj gjør hverdagen komfortabel.

Et romslig hovedsoverom og et barnerom, gjesterom eller hjemmekontor – alt etter hva du har mest behov for – gir deg fleksibilitet. Alle boligene har tilgang på egne boder. Med alt i samme etasje slipper du innvendige trapper, unødvendige ganger og ubrukte rom som må varmes opp i den kalde årstida.

Den åpne og luftige løsningen slipper mye naturlig lys inn i boligene. Med egen terrasse kan du nyte solfylte dager
i fred og ro. I tillegg vil det bli nok parkeringsplasser til at alle får hver sin plass. Alt i alt er dette funksjonelle og moderne boliger som passer for folk flest.

Hva er en funksjonell bolig?

Vi mener at det er en bolig som er akkurat stor nok for ditt behov – ikke noe større. Å varme opp areal som ikke brukes er kostbart og unødvendig. Det blir også mer som må vaskes og holdes i orden. Det er viktig for oss at du får en bolig som er enkel å møblere. Du skal ikke måtte gå lenger enn nødvendig for å få tilgang til det du trenger hjemme hos deg selv.

På Follebuhaugen er vårt ønske at du skal trives – uansett alder og livssituasjon.

Velkommen hjem!

Om denne boligen

Er du en av mange som går med en drøm om et flunkende nytt og moderne hus, men som ikke har behov for en stor enebolig? Som et svar på prisstigningene og uforutsigbarheten i dagens marked, har vi i Nordbohus Innlandet utviklet boligkonseptet LILLO.

I Follebu har vi nå fire boliger fordelt på 2 tomannsboliger til salgs. Boligene egner seg spesielt godt for førstegangskjøpere, men også for andre som ikke har behov for, eller ønske om å kjøpe en stor og dyr bolig. Det er mange som ikke har behov for mer areal, men som trenger en praktisk bolig på ett plan - dette gir LILLO deg!

Merk at i hver LILLO følger hvitevarer med (kjøleskap (kombi), komfyr og oppvaskmaskin) kostnadsfritt. 

Størrelsen til en leilighet; egenskapene til en enebolig

I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente.

Om LILLO boligene

Dokumenter

Inger Elise Sveen
Inger Elise Sveen
Boligkonsulent
971 18 470
Nordbohus Innlandet avd. Lillehammer
Telefon: 971 18 470
Adresse: Storgata 169, 2615 Lillehammer

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten