Leilighet 2 i firemannsbolig 7A Follebu

Nøkkelinformasjon

Antall soverom
2
BRA
90 m²
P-rom
72 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
1.

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Gjesteparkering
  • Balkong/terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Utsikt

Bo godt i Follebu med det du måtte trenge innen kort rekkevidde både inne og ute

Se for deg at du står opp om morgenen, setter på kaffen, setter deg i sofaen i stua etter å ha tent opp i peisovnen, eller når været tillater det, går ut på terrassen og kjenner sola som varmer.

Boligene i dette prosjektet har alt du trenger på ett plan. Badet som er enkelt å rengjøre, behagelige varmekabler på gulvet, praktisk dusj. Den åpne kjøkken og stueløsningen gjør det mulig å se gjestene fra kjøkkenbenken.

Et romslig hoved soverom og et barnerom/ gjesterom eller kanskje brukes det som hjemmekontor for de som trenger det? To praktiske boder – en innvendig, som også er kombinert vaskerom, og en rett utenfor inngangsdøra, hvor det mest nødvendige kan lagres. Alt i samme etasje uten innvendige trapper, unødvendige ganger, uten ubrukte rom som må varmes opp i den kalde årstida.  

Med den åpne løsningen kommer det godt med naturlig lys inn i boligen. Med terrasse/ balkong på begge sider kan du ha glede av sola hele dagen.

Det leveres med en carport til hver boligenhet for enkel og bekvem parkering året rundt. Har du El-bil vil det være klargjort for at lader kan ettermonteres eller leveres som et av flere tilvalg. Dette avtaler du med vår erfarne boligselger som tar deg trygt gjennom prosessen. 

Hva er en funksjonell bolig? Vi mener at det er en bolig som er stor nok til ditt behov, men heller ikke større. Det å varme opp areal som ikke brukes er kostbart. Det blir også mer som må vaskes og holdes i orden.

Det er også viktig for oss at boligen er enkel å møblere. Du skal heller ikke måtte gå lenger enn nødvendig for å ha tilgang til det du trenger hjemme hos deg selv.

I Byparken Follebu er vårt ønske at du skal trives – uansett alder og livssituasjon.

Velkommen hjem!

Inger Elise Sveen
Inger Elise Sveen
Boligkonsulent
971 18 470
Nordbohus Innlandet avd. Lillehammer
Telefon: 971 18 470
Adresse: Storgata 169, 2615 Lillehammer

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten