Kjedet enebolig

Boliger og tomter for salg

Kjøp av ny bolig handler mye om trygghet og tillit. Nordbohus Innlandet har mer enn 35 års erfaring med bygging av boliger i Innlandet. Ved hjelp av lokalt ansatte tømrere jobber vi hver dag for å levere gode boliger til våre kunder. Ta kontakt med oss for en uforpliktende boligprat eller for en presentasjon av våre prosjekter. Er du på utkikk etter ny bolig eller fritidsbolig i Lillehammer, Gausdal, Øyer eller nordre del av Ringsaker? Du finner alle våre tilgjengelige boliger og tomter på denne siden - faste priser, ingen budrunder!

Din personlige boligrådgiver

Inger Elise Sveen er din kontaktperson på Lillehammer

For mer informasjon og spørsmål til de ulike boligprosjektene Nordbohus Innlandet - Lillehammer har for salg. Ta gjerne kontakt med Inger Elise på 971 18 470 eller inger.sveen@nordbohus.no. Eventuelt stikk innom våre lokaler i Storgata på Lillehammer

Inger Elise Sveen

Har du tomt, men mangler hus?

Ta en titt på våre ferdigtegnede husmodeller og bli inspirert! Vi hjelper deg gjerne å finne den boligen som passer best for ditt behov og budsjett.

Fordelen med å ta utgangspunkt i en av våre standard eneboliger er at du får en godt gjennomarbeidet bolig som i mange tilfeller har vært finjustert basert på våre og kundenes erfaringer over flere år. Og det beste av alt? Du kan sette din egen vri på det! Finn din standard enebolig i vår digitale huskatalog.

Vennlig