Moderne tomannsbolig på ett plan med carport og 3 soverom. Tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Stor og åpen stue- kjøkkenløsning. Boligen er godt tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Plantegning halvpart 1.
Plantegning halvpart 1.

Nøkkelinformasjon

Priser
Kr 2.900.000,-
Antall rom
3
Areal
124 kvm
Adresse
Almslivegen 52, 2372 Brøttum
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
2
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Velkommen til trivelige Almslia

Nå har du muligheten til å skaffe deg en halvpart av en ny innholdsrik, lys og trivelig tomannsbolig med carport. Tomannsboligene bygges i et attraktivt og populært boligstrøk, de ligger åpent til og utsikten får du på kjøpet. Området ligger i umiddelbar nærhet til barnehage, skole, idrettsplass, bo- og servicesenter og butikk. Almslia boligfelt finner du sentralt mellom Lillehammer og Moelv. Almslia boligfelt er et godt alternativ for alle som ønsker å bo i landlige og naturskjønne omgivelser med korte avstander til det du trenger i hverdagen. Lysløype og turstier er tett på boligfeltet, Sjusjøen ligger også nært med muligheter for langrenn og alpint. Lillehammer sentrum ligger 15 minutter med bil fra Almslia, ønsker du en tur til Moelv så tar det bare 20 minutter. Regionen er har et flott kulturlandskap med spredt bosetting og har det du trenger av servicetilbud. Her kan du dyrke friluftsliv, ta del i et variert kulturtilbud og finne spennende alternativer innen arbeids- og næringsliv. Et godt og trygt nærmiljø gjør området spesielt egnet for barnefamilier. Her er det nok plass til å utfolde seg både for små og store, i jobb, skole- og fritidssammenheng.

Tomannsbolig på ett plan med carport, 3 sov og solrik uteplass.

Boligene selges som ferdige prosjekterte boliger. Dette er romslige tomannsboliger, hver halvpart er på ca 124 kvm BRA inklusive carport og utvendig sportsbod. Inngangspartiet er overbygd og skjermet og ligger i tilknytning til carport og utvendig sportsbod. Selve boligen er på ett plan og har hele 3 soverom, 1 bad, en stor og åpen stue- og kjøkkenløsning, samt innvendig bod. Boligen er godt tilrettelagt for bevegels- hemmede, carporten er meget romslig med tanke på handicapkjøretøy. Fra stuedelen i første etasje er det direkte utgang til en hyggelig og vestvendt uteplass/terrasse. For en familie er det også nødvendig med nok lagring og skapplass. Med en stor utvendig sportsbod og innvendig bod i, samt plass til skap og oppbevaring på alle rom, vil lagringsplassen kunne tilfredsstille de fleste behov.

Innhold:
Stue, kjøkken, 3 soverom, gang, bad og bod. Carport og sportsbod.
124 kvm BRA
P-rom 89,5 kvm
Carport/Utvendig bod 30,2 kvm
 

Kvaliteter verdt å merke seg

 • Fabrikkmalte takplate.
 • Vegger i alle oppholdsrom er kledd med Smartpanel.
 • Vegger på bad og tekniskrom/bod leveres med Fibo Trespo baderomsplater.
 • Flislagt gulv på bad og innvendig bod.
 • På øvrige gulv blir det lagt Pergo longplank laminat. Kjøkkeninnredning leveres fra SIGDAL.
 • Baderomsinnredning leveres fra vår rørlegger.
 • Komplett sentralstøvsuger.
 • Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varme gjenvinning og separat kjøkkenventilator.
 • Skjult elektrisk anlegg.
 • Carport.
 • Vedovn type Duo 5 fra Nordpeis og stålpipe.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Geir Ivar Aaen
Prosjektleder salg
Tlf
404 07 028
Nordbohus Lillehammer
Telefon
E-post
geir.ivar.aaen@nordbohus.no
Adresse
Storgata 120 A, 2615 Lillehammer