Astro
Sokkelplan
Hovedplan
Flyfoto tomt
Nabo til leikeplass
Nyt utsikta
Tomt 1 a og b
Solnedgang i Storehamn, foto: Geir Landa

Storehamn 28, tomt 1a

Nøkkelinformasjon

Pris
3 990 000
Antall soverom
3
BRA
162 m²
P-rom
123 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B
Status
Ledig
Etasje
2.
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Barnevennlig byggefelt

Storehamn er et rolig og barnevennlig byggefelt, med kun 5 minutter gåavstand til barnehage.

Fine turområder og en fantastisk solnedgang. Finnøy har fastlandsforbindelse med Finnfast og Stavanger ligger kun 40 minutter kjøretur unna.

Astro Variant

Et praktisk hus med store soverom og svært god lagrings-/bodplass i underetasjen. Boden ved hovedsoverommet egner seg ellers godt til walk-in-closet. Astro har luftige oppholdsrom med takhøye vinduer og høy, skrå himling som slipper lyset til på tak og vegger. Utenfor stuen ligger en trivelig veranda, og fra underetasjen leder en skyvedør rett ut til terrasse og hage.

«Alle illustrasjoner, teikningar og foto er bare meint å gi inntrykk av ein ferdig begyggelse, og er ikkje bindande for utforminga av den endelige bebyggelsen»    All informasjon er derfor gitt med atterhald om rett for utbyggar til å foreta endringar.

Leveranse

Kjøkken leverast av typen Norema Nøtterøy lys alm, høgd 210cm, oppvaskbenk med nedfellingsbeslag av rustfritt stål og skarpkant benkeplate i laminat. Det vert levert 1stk 100cm kombi garderobeskap pr. sengeplass. På bad er det levert Svedbergs Signum kvit servantskap med speil og lysarmatur.

Bustaden har kvit grunna kledning. Vindu, dører, lister, dørkarmar, takplater er kvit behandla. Gips på vegger klar for eigeninnsats med sparkling, maling/tapet i bustadrom. Golv bad klar for belegg/membran/fliser.  Golv tørre rom klar for eigeninnsats med sliping/sparkling og vinyl/laminat/parkett. 

Sanitær er levert som røyr i røyr system, frostsikker utekran, eitgreps blandebatteri og sanitærutstyr i kvit utføring. Bustaden er levert med sentralstøvsugar og balansert ventilasjon for betre innemiljø og energiøkonomi.      

For elektro er det medrekna punkt etter NEK 400 inklusiv el. varmekabel på bad.

Det vert levert trekkerøyr for telefon og antenne.     

Parkeringsplass og gangveg er ferdig oppgrusa.     

Leikeplass er planert og utrusta av utbyggar med eit visst minimum av leikeapparat.  Tomtekjøpar får eit kollektivt ansvar som reell eigar av fellesareala og pliktar å opprette og delta i velforeining som skal koste vidare utstyr, drift og vedlikehald av fellesareala.

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Stephan
Stephan Dickinson
Dagleg Leiar
Tlf
90872546
Asgeor
Asgeir Ladstein
Prosjektleiar
Tlf
95894621
Ladstein Bygg as
Telefon
51714600
Adresse
Steinnesvåg 40