Faa Brygge hus A1

Nøkkelinformasjon

Pris
4 150 000
Antall soverom
2
BRA
81 m²
P-rom
74 m²
Balkong
45 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B
Status
Ledig
Etasje
2.

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt

Hus midt i øyriket og din base for det gode liv på sjøen i Ryfylke!

Faa Brygge er midt i øyriket Ryfylke.  Vindauga som store «maleri» på veggen der nautura utspelar seg med skiftande panoramnamaleri frå time til time.  Du kan fylgje med på småbåtar, ferjer eller hurtigbåtar på fjorden eller ved kai rett framfor.  Har du båt kan den ligge i «hagen» eit steinkast unna og med denne eller med hurtigbåt eller ferje kan du utforske øy skattane rundt deg.    Det er 3stk moderne hus type A og 2 stk hustype B.  Faa Brygge ligg sentralt på  Finnøy, og gåavstand til dei fleste fasilitetar som daglegvare butikk, post, frisør, kommunesenter, barnehage og skule. Her finn ein også det koselige og kjente Kaihuset, og Finnøy Blomster som bugner av blomster og nips.  

Lekre og moderne hus med praktisk planløysing. Forslag til forenkla val med 2 leveranseformer.  Tradisjon eller Modern. Sjå dokumentvedlegg

Dokumenter

Stephan Dickinson
Stephan Dickinson
Daglig leder / selger
90872546
Asgeir Ladstein
Asgeir Ladstein
Prosjektleiar
95894621
Ladstein Bygg as
Telefon: 51 71 46 00
Adresse: Steinnesvåg 40, 4160 Finnøy

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten