Om oss

Arnesen Bygg v/Hans Kristian Arnesen og Jan Kåre Røstad mottar pris for Årets beste kundetilfredshet 2014

Arnesen Bygg viderefører en boligtradisjon som går helt tilbake til 1948

 

Arnesen Bygg AS ble etablert i 1948 under navnet Listad & Arnesen, og viderefører i dag tradisjonen som en av de fremste boligleverandører i Kristiansand og omegn. Etter 70 år i bransjen har vi bygd mer enn 2000 boliger, i tillegg til en mengde tilbygg, ombygginger og større bygg. Som medlem av kjeden Nordbohus, har vi bred kompetanse innen totalentrepriser på hus, hytter og fritidsboliger. Gjennom samarbeid med dyktige arkitekter og underentreprenører, har vi mulighet til å prosjektere både kataloghus og kundetilpassede boliger.    

Full kostnadskontroll og riktig fremdrift garanterer boliger med høy kvalitet til avtalt tid og pris

En av de største fordelene ved å komme til oss når du skal bygge ny bolig, er at du slipper å forholde deg til mange aktører. Vi har lang erfaring med totalentrepriser, og er ansvarlig for hele byggeprosessen – fra første spadetak til nøkkelen står i døra.

Vi utvikler byggeprosjektene sammen med Nordbohus og deres arkitekter. I tillegg til egne snekkere, samarbeider vi med faste lokale underentreprenører som utfører tomtegraving, grunnarbeid, murerarbeid, rørlegging og elektrisk installering. 

På den måten har vi full styring over prosjektet. Du unngår ubehagelige overraskelser, og vi garanterer at du slipper ekstra utgifter som følge av eventuelle forsinkelser. Våre kunder er derfor sikret meget høy kvalitet på det endelige resultatet!

Kundetilpasning med vekt på design, funksjonalitet og brukervennlighet

Gjennom vårt medlemskap i Nordbohus, kan våre kunder velge hus, hytter og fritidsboliger fra en av Norges største og beste huskataloger. Her finner du et omfattende sortiment ferdige løsninger med vekt på ulike typer design, funksjonalitet og brukervennlighet.

Fordelen med kataloghus, er at ferdige løsninger gir relativt kort byggetid og bedre økonomi for kunden. Likevel har vi alltid vært en fleksibel boligleverandør med fokus på kundetilpasning. Vi ønsker å bygge boliger for alle – uansett ønsker, interesser og behov.

På bakgrunn av kundens preferanser, utvikler vi individuelle prosjekter i samråd med våre arkitekter. Resultatet er en bolig med ditt personlige preg – enten du ønsker et tradisjonelt eller moderne hjem.

Faste samarbeidspartnere bidrar til en sikker og effektiv byggeprosess

Arnesen Bygg har en lang tradisjon å ta vare på, og vi har alltid fremmet høy kvalitet gjennom godt samarbeid. Vi ønsker å opprettholde gjensidig tillit overfor våre partnere, og benytter derfor kun faste leverandører og underentreprenører vi kan stole på.