Foto fra hus nr 4. Boligen stod ferdig september 2017.
Foto hus nr 4
Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. og 3. etasje

Velkommen til Andøyveien

Gamle Andøyvei B1 består av 4 store eneboliger i kjede. 2 aveneboligene er solgt. Leilighetene har en romslig terrasse i 2.etg, i tillegg til en stor og flott takterrasse. Parkering i egen carport i tilknytning til boligen.

Området som skal bebygges består av totalt 8 bygg, i en miks av leilighetsbygg, rekkehus og enebolig i kjede. Første byggetrinn består av 1 leilighetsbygg med
8 leiligheter, 1 Rekkehus med 4 enheter og 1 enebolig i kjede med 4 enheter.

Beliggenheten langs Andøyveien er både sentral, naturvennlig og smart. Omgitt av grønne områder, sentralt beliggende med nærhet til både butikker, båtplasser, badestrand, treningsanlegg og samtidig bare 100 m fra bussforbindelse til byen - dette gir grunnlag for enkle og gode hverdager.

Leveranse

Kjøkken, bad og garderober:
Kjøkken leveres med laminat benkeplate og skap med hvit overflate. Egen kjøkkentegning følger hver hustype. Kjøkken leveres fra Sørlandskjøkken.
Baderomsinnredning leveres hvit glatt. Egen tegning følger hver hustype.
Garderobeskapene er hvite med glatte dører og høyde 210 cm. Eventuelle skyvedørsgarderober leveres hvite.

Ildsted/pipe:
Pipe utføres i lettklinker eller sort stål i samsvar med tegning. Ildsted leveres som peisovn med glassplate foran.

Sanitære installasjoner:
Utstyr som er inkludert er: utvendig frostsikker tappekran, ettgreps blandebatterier, alle inntegnede wc, inntegnet skyllekar, varmtvannsbereder, uttak for vaskemaskin og oppvaskmaskin. Utstyret leveres i hvit utførelse. Blandebatterier og tappekraner leveres forkrommet.

Innvendige vegger/gulv:
Utføres som isolerte bindingsverksvegger med ferdigmalte gipsplater (2 strøk). Eikeparkett 3-stavs. Vegger i bad leveres med rupanel og membranplate, samt membran og fliser på vegger og gulv. Vegger i andre våtrom leveres med våtromsplater. 

Trapper:
Innvendige trapper leveres i lakkert furu med eik toning. Rekkverk leveres hvitgrunnet.

Sentralstøvsuger leveres.
Se byggebeskrivelse for mer detaljert informasjon

Parkering:
Carport og ellers parkering på egen tomt.

Tilvalg/endringer

Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpassinger i leilighetene forutsatt at bestillinger av endringer og tillegg foretas innen gitte tidsfrister. Selger vil i første møte med kunde gå gjennom de tilvalgsmuligheter kjøperne har. Kostnader for dette dekkes av kjøper.

Finn-annonse

Se her for utfyllende informasjon 

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Nøkkelinformasjon

Priser
4.995.050
Antall rom
3
Areal
127 kvm
Adresse
Gamle Andøyvei 17-23, B6
Status
Salget er igang
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Rolf Rogge Elieson
Tlf
990 99 107
Uten bilde
Arnesen Bygg
Salgsleder og boligrådgiver
Tlf
952 19 113
Sørmegleren
Telefon
E-post
rita@sormegleren.no
Adresse
Skippergata 10, PB 33, 4661 Kristiansand