Visningshelg hos Nordbohus Kongsvinger

Et hus med masse humor, varme og musikk.
Romslig stue med gitarene innenfor rekkevidde.
Et kjøkken for storfamilien
Kort vei til treningsstudio.
Det ene av to romslige bad i boligen
Miami Skyline
Max Ivan sørget for at ingen gikk sultne hjem fra visning
Nordbohus - bygd for å vare
Jan Håkon Oppi og Jan-Erik Saxerud fra Nordan sammen med driftsleder for Nordbohus Kongsvinger, Øivind Eriksen
Fredrik Klærud fra Nordbohus Kongsvinger viser stolt frem sitt arbeide til sine nærmeste.
En flott variant av hustypen Pyrus

En spesiell visningslørdag utenfor Kongsvinger

Lørdag 10. november hadde vi en veldig spesiell visning av en flott bolig av hustypen Pyrus ved Galterud utenfor Kongsvinger. Med alt på en flate og store, luftige rom er dette blitt en fantastisk bolig. 

Byggherre på dette huset var vår egen byggleder, Frank, som gladelig åpnet huset for alle som ville komme og ta en titt.

Med godt over 10 leverandører representert hadde de som tok turen innom mange å rådføre seg med. Mange fikk tips og inspirasjon ved valg av produkter. 

En av våre samarbeidspartnere som var representert var Montér som er en del av Optimera - Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør.

Bj%C3%B8rn%20Jensen%20redigert.jpg
Bjørn Jensen fra Montér - Optimera kjeden

En vri på denne visningen var å la mesterkokk Max Ivan Lindkjølen servere grillmat. For anledningen tilberedt i den store dobbelgarasjen til huseier.

Max%20Ivan%20kokkelerer.jpg
Max Ivan briljerte som vanlig med deilig og kortreist mat. 
 

Floor Factory leverer alt fra parkett, heltregulv, mønsterparkett, laminat, kork og designgulv. Hos Floor Factory møter du ansatte med lang erfaring i faget og en glødende lidenskap for gulv. 

Rune%20Lapstuen%202.jpg
Rune Lapstuen fra Floor Factory - godt fornøyd med arbeidet som er utført på gulvet til Frank og Mari-Ann.

Vi setter stor pris på at våre samarbeidspartnere satte av en hel lørdag for å være til stede på denne spesielle visningen. En av de som hadde reist lengst var Frank Mikkelsen. Han kom hele veien fra Stryn for å representere Pretre som er spesialister på prefabrikkerte trekonstruksjoner.

Frank%20Mikkelsen.jpg
Salgsingeniør Frank Mikkelsen fra Pretre

Swedoor (JELD-WEN Norge AS) selger høykvalitetsdører til hele Norge og var selvfølgelig representert på visningen.

Johan%20Vosgraff.jpg
Johan Wosgraff fra Swedoor 

Norges blideste rørleggere i Kongsvinger Rørleggerservice AS har jobbet på dette spennende prosjektet og er en meget verdifull partner på våre prosjekter.

Kongsvinger%20r%C3%B8rleggerservice.jpg
Johnny Skjerpen og Øystein Hagen fra Kongsvinger Rørleggerservice AS 
​​​​

Ren og frisk luft for et sunt innemiljø. Vår samarbeidspartner Flexit har dette som mål hele tiden ved å videreutvikle og produsere nye løsninger for ren og frisk luft til boliger og yrkesbygg.

%C3%98yvind%20Gromholt%20Flexit.jpg
Distriktsjef i Flexit - Øyvind Gromholt

Norema har levert kvalitetskjøkken, bad og garderober til norske hjem i mer enn 60 år. Frank og Mari-Ann er strålende fornøyd med sitt Norema kjøkken som også var et naturlig samlingspunkt under visningen. 
 

kj%C3%B8kken%C3%B8y.jpg
Kjøkken fra Norema
P%C3%A5l%20Ivar%20Hemseter.jpg
Pål Ivar Hemseter fra Norema var tilstede og veldig fornøyd med valg av kjøkkenløsning. 
Erik%20Hagen%20%26%20Linstad.jpg
Erik Brakalsvålet fra elektriker firma Hagen & Linstad AS 

Vi har et godt samarbeide med elektriker firma Hagen & Linstad. For oss er det viktig å ha samme mann som prosjekterer og utfører installasjonene og at de er til enhver tid oppdatert på ny teknologi og muligheter. De innehar også kompetanse og erfaring med smarthusinstallasjoner. 

Dagfinn%20fra%20Hedmur.jpg
Dagfinn Nygård fra Hedmark Murmesterforretning A/S var en av de mange dyktige ansatte som jobbet på Frank og Mari-Ann sitt hus.

Hedmark Murmesterforretning A/S er solid samarbeidspartner innen flislegging og ildsted. Det nye show-rommet i Elgveien 1A på Kongsvinger er vel verdt et besøk når det gjelder råd og hjelp fra ansatte med høy fagkompetanse, eller om du bare ønsker inspirasjon.