Victoria nyter livet i ny tomannsbolig

Etter å ha bodd noen år i Bodø, synes Victoria det var godt å komme hjem til familie, venner og en splitter ny tomannsbolig i vakre Lofoten. Se video av huset nederst i denne artikkelen.

Victoria i hennes nye bolig

Med utsikt til fjell og fjord, har Nordbohusforhandler Gunvald Johansen Bygg Avd. Botek bygd en tomannsbolig, som Victoria nå lykkelig eier en halvdel av.

Tomannsboligen er spesialtegnet for tomten, og Victoria fikk anledning til å gjøre noen tilpasninger på boligen før den ble bygd, slik at den ble bygd for henne. Hun har tidligere vært etablert på leiemarkedet, og har opplevde mange forskjellige løsninger som ikke alltid har vært gunstige, Victoria forteller:

- Jeg liker veldig godt løsningene i huset, og synes det var flott å kunne jobbe med et «blankt lerret», og på denne måten sette mitt eget preg på rom og detaljering, forteller Victoria.

Plassutnyttelse og utsikt til fjord og fjell

Plassutnyttelsen i boligen er god og nøye gjennomtenkt. Deriblant en plassbygd bod under trappen, som i utgangspunktet er et areal som ikke benyttes til noe spesifikt i de fleste boliger.

Hun falt også raskt for den flotte takhøyden, og de store vinduene som gir utsikt til det vakreste Norge har å by på: høye fjell og dype fjorder. Å kunne se dette var en av Victorias viktigste kriterier;

Boliger og fjell i Lofoten
Det var disse omgivelsene som lokket Victoria hjem til Lofoten. Det kan vi godt forstå.

- Jeg bruker lengre tid på kaffen på morgenen nå, da jeg kan fordype meg i utsikten, og virkelig nyte det som er rundt meg.

Tomannsboligen ligger i et rolig nabolag og med umiddelbar nærhet til bruksnatur.

- Her er det bare å ta på seg fjellskoene, og gå ut, smiler Victoria.

Skandinavisk og minimalistisk uttrykk

I Victoria sin halvdel av tomannsboligen, møtes man av et minimalistisk og skandinavisk uttrykk. Vegger og tak er malt hvitt med en listefritt løsning i taket. Gulvet er eikegrått, og svært moderne. Trappen mellom etasjene er kledd i mørke trinn – en nydelig kontrast til det ellers lyse uttrykket.

Fasadebilde av tomannsboligen
Boligens fasade. Et rent og ryddig fasadeuttrykk. 

På kjøkkenet har valget falt på glatte overflater, og et smart oppsett i u-form, slik at det er enkelt å benytte alle kjøkkenets fasiliteter. Den vakre utsikten boligen er omringet av kan også nytes på kjøkkenet.

I underetasjen befinner det seg flere romslige soverom, flislagt gang og bad.

Mer enn bare enebolig

Et hjem kommer i mange fasonger og størrelser, og i tillegg til tomannsboliger likt Victorias, bygger Nordbohus boliger i flere kategorier. De fleste forhandlere har både rekkehus, tomannsboliger og leiligheter for salg på egne tomter. For mer informasjon om dine muligheter, ta kontakt med din nærmeste forhandler, eller sjekk «Bolig til salgs» på nordbohus.no.


Skrevet av Bennett Reklamebyrå
og Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

Fant boligdrømmen hos Nordbohus i Leknes

En stilig tomannsbolig tegnet spesifikt for tomten ble realiseringen av boligdrømmen for Victoria i Leknes. Etter flere år som leietaker ønsket hun å eie sin eg

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18