Sander i Sør-Odal - Ny tradisjonell enebolig.

Eneboligen er prosjektert. Oppstart umiddelbart etter kontraktskriving. 

Aurora er et romslig familiehus som er godt å se på og godt å bo i. Vaskerommet er plassert vegg i vegg med hallen, og i det store kjøkkenet kan små og store samles til hyggelige fellesstunder. En sjarmerende terrasse inviterer til grilling og utekos. Huset ble opprinnelig tegnet av en byggmester i Nordbohus, og er siden den gang finpusset i mange år til dagens versjon. En av våre bestselgere hvert eneste år. 

Sander i Sør-Odal kommune er ei stolt bygd som lever med naturen tett på. Her finnes det muligheter for flotte naturopplevelser på sommer så vel som vinterstid. Enten du liker ski på beina, tur i skog og mark, eller båtliv på Glomma så kan Sander tilby det meste. 

Stedet har barnehage og det er kort vei til Skarnes som har barne-, ungdoms- og videregående skole. På Skarnes finner du også en folkehøyskole og de fleste butikker man måtte trenge. Det er også kort vei til Kongsvinger. 

 

Nøkkelinformasjon

Priser
4 949 000
Antall rom
4
Areal
158
Adresse
Rønningsvegen 62, 2116 Sander
Totalt antall boliger
1
Antall ledige
1

Ta kontakt for mer informasjon

Bilde av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
97 03 74 83
Meld interesse her

Utvendig leveranse

Utvendig kledning:
1 strøk grunning + mellomstrøk

Kledning med mellomstrøk bør, for å få en ferdigbehandlet overflate, påføres minimum 1 strøk etter montering. Dette må gjøres for å dekke kappflater, spikerhull, eventuelle ujevnheter og riper påført under montering. Etterbehandlingen bør skje så snart som mulig og senest innen 2 år etter montering.

Terrassedekke:
CU-impregnert terrassedekke

Innvendig leveranse

Overflate gulv yttergang: 
12 mm laminat

Overflate gulv tørre rom:
13 mm 3-stavs eikeparkett

Overflate gulv baderom:
Keramiske fliser på gulv i våtrom

Overflate vegg baderom:
Baderomsplater

Overflate vegg tørre rom:
Sparklet og malt gipsplate

Hoveddør:
Hoveddør Puccini

Innerdører: 
Lett formpresset dør. Style 03

Innredningspakke bolig:
Nordbohus samarbeider med HTH og Sigdal, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører. I innredningspakken til hvert hus er det forsøkt beregnet tilstrekkelig midler til kjøkken, bad og garderobe slik det fremstår på de fargelagte plantegningene på vår nettside. Besøk våre kjøkkensentre og design det kjøkken du ønsker i din nye bolig.

Ildsted: 
Peisovn type DUO 5

Overflate himling:
Sparklet og malt gips i himling

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Peis/ildsted
 • P-plass

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

 • Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
 • Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper boligen til fastsatt pris.
 • Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
 • Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.
 • 1 års befaring av boligen.
 • Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Bare nytt er nytt!
 • Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Eneboligen Aurora

Aurora er et romslig familiehus som er godt å se på og godt å bo i. Vaskerommet er plassert vegg i vegg med hallen, og i det store kjøkkenet kan små og store sa
Bilde av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
97 03 74 83
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
Adresse
Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18