Bruk helgen til å flytte inn i ny bolig

Idyllisk i hjertet av Brandval.

Over 100 tomannsboliger av hustypen Duplo har Nordbohus Kongsvinger satt opp og solgt. Selger Tore Fløiten er usikker på det eksakte tallet, men det er liten tvil om at dette er den mest solgte hustypen for Nordbohus Kongsvinger.

Men hvorfor er Duplo så populær?

-Leilighetene er trivelige og lettstelte. Man får muligheten til å "leve" og ikke bare vedlikeholde. Nesten alle påpeker hvor overraskende god plass det er på kjøkkenet, og hvor luftig og romslig leiligheten er til tross for antall kvadratmeter, sier Tore. 

Bilde av stue og kjøkken i hustypen Duplo
Romslig og luftig i stue med åpen kjøkkenløsning.

Tomannsboligene til Nordbohus Kongsvinger finner du i Eplehagen på Skarnes, Brurhella i Nord-Odal, Kirkenær, Austmarka og ikke minst i Lia på Kongsvinger hvor det nærmest er en egen bydel av hustypen Duplo! 

Nå senest er det Brandval utenfor Kongsvinger som har fått sitt eget idylliske tun med tomannsboliger. Tunet ligger på andre siden veien for Brandval Kirke og Joker'n så her er man i hjertet av Brandval. Tunet er nær sagt omkranset av frodig åker så man bor også landlig. Les mer om Brandval og nabolaget her: https://bit.ly/3hS9fz2

Bilde av tun på Brandval
Tomannsboligene på Brandval ligger i landlige omgivelser. Les mer her: https://bit.ly/32JipYm

Tore kan informere om at det finnes 2 innflyttingsklare leiligheter på Brandval.

Vil det si at du kan få kjøpe og flytte inn i leiligheten i dag?

-Ja, bare ta kontakt så skal vi få ordnet at du står med nøkkelen i hånda, klar til å flytte inn til helgen, smiler Tore. 

Bilde av Tore Fløiten
Selger Tore Fløiten i Nordbohus Kongsvinger AS.