Illustrert interiørbilde

MODERNE ENEBOLIG LANDLIG OG SENTRALT I SKOGBYGDA!

MODERNE ENEBOLIG LANDLIG OG SENTRALT I SKOGBYGDA!

Et funksjonelt og trivelig hus med godt utnyttet areal. Huset har en spennende løsning mellom kjøkken og stue, og flotte vindusflater som slipper inn godt med lys. Sans har integrert sportsbod ved inngangen, og 4 soverom, men mulighet for å gjøre om soverom nede til del av enda større stue.. Et praktisk og trivelig hus!

Les mer om hustypen Sans.

Tilknytningsavgift og byggesaksgebyr kommer i tillegg.

I trivelige Skogbygda kan du bo landlig med naturområde og fine turstier i umiddelbar nærhet. Det er samtidig sentralt med kort veg til Skarnes togstasjon (ca. 9 min.), Årnes (15 min.), Jessheim (25 min.) eller Oslo Lufthavn Gardermoen (35 min.)

Skogbygda har egen barnehage, barneskole og dagligvarebutikk.

Se Sans på Skarnes.

Se boligannonsen på Finn.no 

Nøkkelinformasjon

Priser
6 150 000
Antall rom
4
Adresse
Togstad øvre
Status
Salget er igang

Ta kontakt for mer informasjon

Bilde av selger Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
97037483
Meld interesse her

Boligens kvaliteter

UTVENDIG KLEDNING
1 strøk grunning + mellomstrøk
Kledning med mellomstrøk bør, for å få en ferdigbehandlet overflate, påføres minimum 1 strøk etter montering. Dette må gjøres for å dekke kappflater, spikerhull, eventuelle ujevnheter og riper påført under montering. Etterbehandlingen bør skje så snart som mulig og senest innen 2 år etter montering.

TERRASSEDEKKE
CU-impregnert terrassedekke
Terrassebord CUIMP Terrassebordene leveres med avrundede kanter. Impregneringen bidrar til at terrassebord får økt levetid. CUIMP er beregnet til bruk over bakkenivå. Et forholdsvis rimelig, men trygt og tradisjonelt valg.

OVERFLATER
GULV YTTERGANG

12 mm laminat
BerryAlloc Grand Alu Route 66 i Grand Avenue-kolleksjonen har en lekker rustikk flis-design, derav navnet. Grand Avenue-kolleksjonen er en kolleksjon med ekstra lange og ekstra brede høytrykkslaminatbord. Høytrykksoverflaten er dobbelt så tykk som på vanlige laminatgulv, og ideell for alle hjem og områder med stor trafikk og høy slitasje.

GULV TØRRE ROM
13 mm 3-stavs eikeparkett
Kährs Eik Abetone er et 3-stavs parkettgulv med mindre naturlige fargevariasjoner og små kvister. Gulvet er hvitlasert og med matt lakk. Et tidløst gulv for tørre rom som kan kombineres med gulvvarme

GULV BADEROM
Keramiske fliser på gulv i våtrom

OVERFLATE VEGGER
BADEROM

Baderomsplater
Fibo baderomspanel - Fortissimo kolleksjonen inneholder en mengde forskjellige dekorer og flisstørrelser. Fibo veggpanel kan trygt benyttes i våtrom som krever et produkt som er godkjent i.h.t. våtromsnormen og som monteres raskt og enkelt uten bruk av membran. Kontakt din forhandler for detaljer og ditt ønskede valg i sortimentet.

VEGG TØRRE ROM
Sparklet og malt gipsplate
Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg. Her kan du kobinere med ulike farger, og gjerne med tapeter også om du vil (mot tillegg).

DØRER
Hoveddør Bering fra Swedoor
INNERDØR
Lett glatt dør. Easy GW fra Swedoor

INNREDNING
Vi samarbeider med HTH, Sigdal og JKE, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører. I innredningspakken til hvert hus er det forsøkt beregnet tilstrekkelig midler til kjøkken, bad og garderobe slik det fremstår på de fargelagte plantegningene på vår nettside. Besøk våre kjøkkensentre og design det kjøkken du ønsker i din nye bolig.

ILDSTED
Peisovn type Duo 5
Nordpeis Duo 5 er en klassisk peisovn med stort frontglass og en praktisk sokkel med dør. Denne peisovnen tar liten gulvplass og passer godt både i hjørnet, på rettvegg og fritt i rommet. Luftspyling av glassene og et lyst brennkammer gir et ekstra delikat flammebilde.

HIMLING HELE BOLIGEN
Sparklet og malt gips i himling
Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg.

Kjøp av ny bolig
Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig
- Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
- Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper boligen til fastsatt pris.
- Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
- Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.
- 1 års befaring av boligen. 
- Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Bare nytt er nytt!
Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Om Nordbohus
Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vår visjon er å være en ledende boligleverandør. 

Diverse
3D-illustrasjoner og bilder i prospektet er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, og enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger. 

Bilde av selger Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
97037483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
Adresse
Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18