Innflyttingsklar tomannsbolig!

Brurhella med sin beliggenhet, vestvendt med fantastisk utsikt ned mot Sandsjøen og unike solforhold er antagelig Nord Odals flotteste område. Veletablert område som består av nyere eneboliger og leiligheter.

Brurhella ligger ca 600 meter sør-øst for Sand sentrum. Det er ca 1 km langs veg til sentrum hvor du finner alle kommunens fasiliteter med blant annet bank, barnehage, barneskole, idrettsanlegg, kino, restaurant, motell, kommuneadministrasjon, m.m.

Adkomst til området, følg riksveg 24 til Sand i Nord-odal, sving opp RV 209. Ta første avkjøring til høyre inn på fylkesveg 263, følg denne ca 1,1 km før du svinger til venstre opp Brurhella.

Velkommen til Huldervegen 3!
Brurhella - Nord-Odalens perle!
Lys og innbydende entré med flislagt gulv.
Gang.
Store vinduer fra NorDan slipper inn masse lys.
Lekkert laminatgulv fra FloorFactory.
Åpen løsning mellom stue og kjøkken.
God plass til spisegruppe.
Stilrent og flott kjøkken fra Norema.
Koselig med peis! Peis levert av Hedmur.
Peisen av merket Contura gir god og jevn varme.
Lyse og innbydende farger går igjen i hele boligen.
Detalj.
Detalj.
Soverom.
Godt med garderobeplass på soverommet.
Gjesteværelse, eller kanskje kontor?
Lekre fliser lagt av Hedmur. Rørleggerarbeid utført av Kongsvinger Rørleggerservice.
Stort og romslig baderom.
Detalj.
Romslig terrasse med god plass til utemøbler.
Tomannsboligen ligger i nærhet til skog og mark. Lekeplassen ligger rett over veien.

Tomannsboligen Duplo

Med alle rom på et plan er dette en svært praktisk bolig.
Boligen inneholder gang, stue, kjøkken, to soverom, bad og teknisk rom/bod. Boligen er delt i to soner - den ene med stue og kjøkken, og den andre med soverom, bad og bod. God garderobeplass i gangen. Ved kjøkkenet er det god plass til spisebord, og fra stua er det utgang til terrasse. Carport med sportsbod sørger for overbygd inngangsparti. Romslig og solrik uteplass Boligen leveres nøkkelferdig klar for innflytting.

BRA bolig 78,1 kvm.
BRA sportsbod 6,5 kvm
BRA carport 18,8 kvm
P-rom 73,5 kvm

Tomtene i Brurhella er enkle, relativt flate og lettstelte. Selveiet tomt.
Veier inn på feltet vil bli asfaltert. Direkte område rundt boligen vil bli opparbeidet med ferdigplen og resterende areal blir tilsått.

Den enkelte tomt vil ha pliktig medlemskap i Huseierlag/Realsameie. Huseierlaget vil bli ansvarlig for fellesområder, lekeplasser og andre felles anliggender som vegvedlikehold og felles tv/internet. Ingen økonomiske heftelser foreligger, men heftelse kan belaste tomter og fellesområde pga kabler og rør i bakken.

Nøkkelinformasjon

Priser
2 490 000
Antall rom
3
Areal
73
Adresse
Huldervegen 3, 2120 Sagstua
Status
Ferdigstilt
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Kjøp av ny bolig

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

- Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

- Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper boligen til fastsatt pris.

- Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

- Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.

- 1 års befaring av boligen.

- Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Bare nytt er nytt!

Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bilde av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
Tlf
97037483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
E-post
kongsvinger@nordbohus.no
Adresse
Kongevegen 89