Hustypen Auriga - alt på ett plan.
Den åpne himlingen og de store vinduene skaper en åpen og luftig atmosfære.
Baderom.
Auriga - stødig enebolig på ett plan for kvalitetsbevisste.
Boligen oppleves romslig og lys.
Detaljer.
Soverom.
Plantegning i 3D.
Plantegning i 2D.
Detaljer.
Bilde av Gjemselund bru. Foto: Monica Melby Wangen.
Strandpromenaden i Kongsvinger sentrum. Foto: Monica Melby Wangen.
Stasjonssiden, Kongsvinger. Foto: Monica Melby Wangen.

Nøkkelinformasjon

Priser
3 990 000
Antall rom
2
Areal
115
Adresse
Skrivervegen 37, 2214 Kongsvinger
Totalt antall boliger
1
Antall ledige
1
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

BESKRIVELSE

Eneboligen er prosjektert. Oppstart umiddelbart etter kontraktskriving. 

Auriga er alle rom praktisk plassert på ett plan. Huset har eget vaskerom og mulighet for tre soverom. Stuen og kjøkkenet har åpen himling og store vindusflater, noe som gir en ekstra god og luftig romfølelse. Fra stuen er det adkomst til overbygd terrasse, med en flott plass for utemøbler.

EKSTERIØR

UTVENDIG KLEDNING
Standardvalg, 1 strøk grunning + mellomstrøk.
Kledning med mellomstrøk bør, for å få en ferdigbehandlet overflate, påføres minimum 1 strøk etter montering. Dette må gjøres for å dekke kappflater, spikerhull, eventuelle ujevnheter og riper påført under montering. Etterbehandlingen bør skje så snart som mulig og senest innen 2 år etter montering.

TERRASSEDEKKE
Standardvalg. CU-impregnert terrassedekke

OVERFLATE GULV

YTTERGANG
Standardvalg. 12 mm laminat

TØRRE ROM
Standardvalg. 13 mm 3-stavs eikeparkett

BADEROM
Standardvalg. Keramiske fliser på gulv i våtrom

OVERFLATE VEGG

BADEROM
Standardvalg. Baderomsplater
Fibo baderomspanel - Fortissimo kolleksjonen inneholder en mengde forskjellige dekorer og flisstørrelser. Fibo veggpanel kan trygt benyttes i våtrom som krever et produkt som er godkjent i.h.t. våtromsnormen og som monteres raskt og enkelt uten bruk av membran.

TØRRE ROM
Standardvalg. Sparklet og malt gipsplate.
Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg. Her kan du kobinere med ulike farger, og gjerne med tapeter også om du vil (mot tillegg).

DØRER

HOVEDDØR
Standardvalg. Hoveddør levert av Swedoor, modell Luna.

INNERDØR
Standardvalg. Lett glatt dør. Easy GW levert av Swedoor.
Swedoor Easy er en enkel, lett dør med malt overflate. En funksjonell dørløsning som dekker ditt grunnleggende behov og passer til innredningen i de fleste hjem.

INNREDNINGER

INNREDNINGSPAKKE BOLIG
Nordbohus samarbeider med HTH, Sigdal og Norema, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører. I innredningspakken til hvert hus er det forsøkt beregnet tilstrekkelig midler til kjøkken, bad og garderobe slik det fremstår på de fargelagte plantegningene på vår nettside. Besøk våre kjøkkensentre og design det kjøkken du ønsker i din nye bolig.

ILDSTED

Standardvalg. Peisovn Contura 810.
Contura 810 er en klassisk peisovn med stort frontglass og en praktisk sokkel med dør. Denne peisovnen tar liten gulvplass og passer godt både i hjørnet, på rettvegg og fritt i rommet. Luftspyling av glassene og et lyst brennkammer gir et ekstra delikat flammebilde.

OVERFLATE HIMLING

HIMLING HELE BOLIGEN
Standardvalg. Sparklet og malt gips i himling

KJØP AV NY BOLIG

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

  • - Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
  • - Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper boligen til fastsatt pris.
  • - Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
  • - Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.
  • - 1 års befaring av boligen.
  • - Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Bare nytt er nytt!
  • Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

DIVERSE

3D-illustrasjoner og bilder i prospektet er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, og enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger. 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bilde av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
Tlf
970 37 483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
E-post
kongsvinger@nordbohus.no
Adresse
Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger