Gladsnekker'n i Kongsvinger!

Vi tar et tilbakeblikk til vinteren 2018 og 2020 da Nordbohus sin egen Gladsnekker besøkte Kongsvinger.

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. I 2018 besøkte han bla. Marianne og hennes familie som bor i Kongsvinger. De bor i en svært stor utgave av eneboligen KUBA. Her er det mye plass! 

Han besøkte også Signe og Wiggo som bor i en meget flott utgave av eneboligen ORION.

Det ble også tid til å besøke Janne og hennes familie som bor i en spesialdesignet enebolig. Huset fremstår i en elegant i sveitserstil-inspirert fasade, og er bygd for å vare av Nordbohus Kongsvinger.


Vinteren 2020 besøkte Gladsnekker'n igjen Kongsvinger for å se på en enestående funkisbolig, tegnet spesielt for kundene Marthe og Rune. I det flotte huset møter han selve snekkeren som har bygd det! Snekker Lasse har en fartstid på ca 20 år i Nordbohus og kan stolt vise frem et meget flott bygg mange smarte løsninger og gode rom. 


Frank er Nordbohus-mann og jobber i Nordbohus Kongsvinger. Han har bygd sitt utvidede drømmehus sammen med sin kjære Mari-Ann. Gladsnekkern var på plass for å sjekke om alt var som det skulle være, og om kundene var fornøyde :-) Den flotte eneboligen er fra en av Nordbohus sine tidligere huskataloger, og heter Pyrus.