Er du vår neste prosjektleder?

Vi søker prosjektleder i Kongsvinger!

Nordbohus Kongsvinger utvikler tomteområder til egenregiprosjekter og trenger nye prosjekter i fremtiden. En ny prosjektleder vil ha en sentral rolle i dette arbeidet, og vil lede prosessen fra førstekontakt med grunneier/selger og fram til byggeklare tomter. Stillingen inngår i bedriftens ledergruppe.

Prosjektlederen vi er på utkikk etter vil blant annet jobbe med tomteakkvisisjon, tomtekjøp, budsjettering, planarbeid og teknisk prosjektering (innhente tilbud fra konsulenter/arkitekter), søknader, utarbeide hovedfremdriftsplan, HMS og anleggsledelse av VVA-arbeider.

Kristian%20og%20Christoffer.jpg

En prosjektleder må ha relevant erfaring fra entreprenørbransjen, og ha jobbet med lignende arbeidsoppgaver tidligere. Lokalkjennskap fra Glåmdalsregionen er en fordel, da mye av jobben vil bestå i å finne nye utbyggingsområder og knytte kontakt med grunneiere. Du bør ha inngående kunnskap om hvilke krav, dokumentasjon og søknader som inngår i en prosjekterings- og byggefase.

Du må ha relevant utdanning. Enten ingeniørutdanning eller annen relevant teknisk utdanning. I tillegg er det et krav at du kan grunnleggende økonomi og budsjettering, og kan sette opp detaljerte og kvalitetssikrede kalkyler for planlagte prosjekter.

En prosjektleder må kunne jobbe selvstendig, men det er viktig at man jobber godt i team sammen med kollegaer.

Utsikt3.jpg
Gullbekkbakken boligfelt (https://bit.ly/2QxKzS4) 


Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et meget godt arbeidsmiljø med mange spennende og utfordrende oppgaver.
 

Vi oppfordrer aktuelle søkere til å søke fortest mulig, da vi vurderer alle søknader fortløpende.


Alle spørsmål og andre henvendelser om stillingen rettes til Aktiv Bemanning Norge AS ved Even Haug, tlf nr: 922 99 440

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=134939280


Om arbeidsgiveren

Nordbohus består av forhandlere fordelt over hele Norge, og et kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, småhus, og leiligheter i små og store boligområder. Vårt unike byggesystem er teknisk godkjent av SINTEF Byggforsk. Bygd for å vare, dokumentert.

Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde, og et ekstra sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet. Hvert år konkurrerer vi hardt med de beste i bransjen om å ha Norges mest fornøyde kunder. Våre verdier er Blid, Engasjert, Strukturert og Trygg.

Nordbohus Kongsvinger ble etablert i 1994, og har en solid forankring som boligbygger i Kongsvinger-distriktet. Vi tilbyr alle typer boliger, næringsbygg og tomter, og har som mål å ha fornøyde kunder gjennom å levere god kvalitet og være profesjonelle i alle ledd.