Best igjen!

Hvert år hedres de beste prestasjonene for det foregående året. Vanligvis foregår prisutdelingen på årskonferansen, Nordbohus Storting, men i år grunnet Koronapandemien ble det en digital tv-sending som ble streamet til alle ansatte i kjeden.

Hele ni priser ble delt ut. Utdelingen ble ledet av Birger Aspaas, kjededirektør og Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef.

Gleden var stor da Nordbohus Kongsvinger sin egen Øivind Eriksen vant prisen Årets Beste Byggleder 2020. 

I denne kategorien nominerer forhandlerne sine byggeledere ut fra kriterier som;

- overholdelse av tidsfrister
- feilfrie overtakelsesprotokoller
- kommunikasjon med alle partene i byggeprosjektet.

Byggelederen har en avgjørende og sentral rolle når boligen skal oppføres. Byggelederens evne til å være ryddig, ha oversikt og kontroll, og ikke minst ha god kommunikasjon med alle involverte i prosjektet er uvurderlig for resultatet.

-Øivind er en meget dyktig kar når det kommer til byggeledelse. Alltid påpasselig med å være i forkant for å sikre seg at prosjekter løper uhindret fremover. Meget god oversikt over hva som skal til for å få på plass det gode håndverket. Tydelig i dialog med både ansatte og mot kunde. En person man lytter til. Hel ved, avslutter en tydelig stolt daglig leder, Per Gunnar Gjermshus.

Prisvinneren selv er ydmyk og takknemlig. -Det er hyggelig at alt arbeidet man gjør blir sett og satt pris på, men denne anerkjennelsen er et resultat av team arbeid, at man har dyktige folk rundt seg som gjør at alt ligger til rette i en hektisk hverdag. 

-Det inspirerer når en kollega blir anerkjent. Øivind er et forbilde på måten han drifter, sier byggleder Frank Holthe som har jobbet sammen med Øivind i Nordbohus Kongsvinger i 8 år. 

At Øivind er en dyktig byggeleder er det er ingen tvil om. Prisen som årets byggeleder vant han nemlig også i 2012, og han er også den eneste som har vunnet prisen to ganger!
 

Bilde av Årets Byggeleder 2012.
Øivind Eriksen ble Årets Byggeleder på Stortinget til Nordbohus-kjeden i Oslo 2012. 


Vi gratulerer alle 2020 vinnerne!
Årets Beste Leverandør: NorDan
Årets Beste Tømrer: Ole Henrik Marcussen fra Nordbohus Follo Bygg & Eiendom
Årets Beste Selger: Asgaut Kalsås i Nordbohus Sandnes
Årets Beste Byggeleder: Øivind Eriksen i Nordbohus Kongsvinger
Årets Beste Prosjekt: Bråtane Bustadfelt fra Nordbohus Sogn
Årets Beste Kundetilfredshet – Enebolig på kundes tomt: Nordbohus Villanger & Sønner
Årets Beste Kundetilfredshet – Prosjekt: Nordbohus Wari Hus
Årets Beste Bedrift: Nordbohus Modum
Hedersprisen: Nils Asbjørn Telle i Nordbohus B. Telle Trearbeid

 

Årets Beste Byggeleder 2020

Her kan du se hele begrunnelsen og presentasjonen av årets beste byggeleder 2020, presentert av Birger Aspaas, kjededirektør og Stian Moursund, markeds- og komm