Denne boligen har vi satt opp for huseier på Kongsvinger.
Hall i Orion satt opp i Sør-Odal.

Eneboligen Orion

Nøkkelinformasjon

Pris
6 650 000
Antall soverom
4
BRA
204 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Bergvegen på Skarnes - Ny og herskapelig enebolig

Eneboligen, en variant av hustypen Orion, er prosjektert. Oppstart umiddelbart etter kontraktskriving.

Pris inkludert tomt

Kostnader til graver og gebyrer/avgifter kommer i tillegg.

Dersom man ønsker å kjøpe tomten og sette opp annet hus koster tomten kr 1 150 000,-.

Orion byr på mye armslag, blant annet med en åpen og luftig hall og et stort kjøkken. I kjøkkenet er det god plass til hele familien i samarbeid når middagen forberedes. To store bad og ekstra stue i 2. etasje gjør huset fleksibelt og brukervennlig.

Boligen vil ligge landlig til, men samtidig sentralt på Skarnes. Det er ca 750m til sentrum hvor du finner dagligvareforretninger, Vinmonopolet og apotek. Her finner du også togstasjon med hyppige avganger til Kongsvinger, Gardermoen og Oslo. Ca. 40 minutter til Gardermoen, 1 time til Oslo, 15 minutter til Kongsvinger og 50 minutter til Charlottenberg med.

Skarnes kan by på både flotte og varierte turmuligheter med nærhet til både skog og vann. Sykling eller toppturer til Varden med stopp ved Vardlihytta passer både store og små. Eller hva med tur rundt Damlitjennet, kajakk langs Opstadåa eller en sykkeltur rundt Storsjøen? I tillegg har man gode fiske-, padle- og båtmuligheter. Det er svømmehall ikke langt fra Glommasvingen skole og bibliotek ved Rådhuset.

Orion - en herskapelig bolig uten å være prangende. Boligen byr på mye armslag, blant annet med en åpen og luftig hall og et stort kjøkken. I kjøkkenet er det g

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Parkett
  • Peis/ildsted
  • Sentralt
  • Turterreng
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bilde av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
Tlf
970 37 483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
62 82 13 30
Adresse
Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger