Herskapelige Orion.
På denne varianten av hustypen vil hovedinngang ligge på baksiden.
Plantegning underetasje.
Plantegning 2. etg
Illustrasjonsbilde av kjøkken.
Utsikt fra tomten. (De to byggene i forkant er fjernet).
Tomten. (De to byggene er fjernet).
SIAP (Sør-Odal idretts- og aktivitetspark)
Odalstunet ligger ved Skarnes i Sør-Odal. Bygdetunet er bygd opp med et storgardstun, en husmannsplass og ei koie i skogen. Et kornmagasin, som opprinnelig stod ved Strøm kirke, har også fått sin plass i utkanten av tunet.
Damlitjernet
Skarnes gangbru (Foto: Monica Melby Wangen)
Skarnes sentrum (Foto: Monica Melby Wangen)

Bergvegen på Skarnes - Ny og herskapelig enebolig

Eneboligen, en variant av hustypen Orion, er prosjektert. Oppstart umiddelbart etter kontraktskriving.
Pris inkludert tomt. Kostnader til graver og gebyrer/avgifter kommer i tillegg. Dersom man ønsker å kjøpe tomten og sette opp annet hus koster tomten kr 1 150 000,-.

Orion byr på mye armslag, blant annet med en åpen og luftig hall og et stort kjøkken. I kjøkkenet er det god plass til hele familien i samarbeid når middagen forberedes. To store bad og ekstra stue i 2. etasje gjør huset fleksibelt og brukervennlig.

Boligen vil ligge landlig til, men samtidig sentralt på Skarnes. Det er ca 750m til sentrum hvor du finner dagligvareforretninger, Vinmonopolet og apotek. Her finner du også togstasjon med hyppige avganger til Kongsvinger, Gardermoen og Oslo. Ca. 40 minutter til Gardermoen, 1 time til Oslo, 15 minutter til Kongsvinger og 50 minutter til Charlottenberg med.

Skarnes kan by på både flotte og varierte turmuligheter med nærhet til både skog og vann. Sykling eller toppturer til Varden med stopp ved Vardlihytta passer både store og små. Eller hva med tur rundt Damlitjennet, kajakk langs Opstadåa eller en sykkeltur rundt Storsjøen? I tillegg har man gode fiske-, padle- og båtmuligheter. Det er svømmehall ikke langt fra Glommasvingen skole og bibliotek ved Rådhuset.

Nøkkelinformasjon

Priser
6 650 000
Antall rom
5
Areal
204
Adresse
Bergvegen 36, 2100 Skarnes
Totalt antall boliger
1
Antall ledige
1
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Utvendig og innvendig leveranse

UTVENDIG KLEDNING
1 strøk grunning + mellomstrøk

TERRASSEDEKKE
CU-impregnert terrassedekke

OVERFLATE GULV YTTERGANG
12 mm laminat

OVERFLATE GULV TØRRE ROM
13 mm 3-stavs eikeparkett

OVERFLATE GULV BADEROM
Keramiske fliser på gulv i våtrom

OVERFLATE VEGG BADEROM
Baderomsplater

OVERFLATE VEGG TØRRE ROM
Sparklet og malt gipsplate

HOVEDDØR
Hoveddør Smetana

INNERDØR
Lett formpresset dør. Style 030

INNREDNINGSPAKKE BOLIG
Nordbohus samarbeider med HTH, Sigdal og Norema, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører.

ILDSTED
Peisovn type DUO 50

HIMLING HELE BOLIGEN
Sparklet og malt gips i himling

Boligens kvaliteter

  • Landlig men likevel sentralt
  • Barnevennlig område
  • Skarnes - et område i sterk vekst
  • Turområder i umiddelbar nærhet
  • Kort gangavstand til daglivarebutikk, skoler og barnehage
  • Nyt det å bo i helt ny bolig, uten å tenke på vedlikehold og oppussing
  • Nøkkelferdig

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave kostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Diverse
3D-illustrasjoner og bilder i prospektet er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, og enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger. 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bilde av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
Tlf
970 37 483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
E-post
kongsvinger@nordbohus.no
Adresse
Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger