Jul i ny DES bolig

Julefeiring i ny leilighet. 

I vakre Austmarka, porten til Finnskogen, har Nordbohus Kongsvinger satt opp 3 tomannsboliger i samarbeide med Austmarka utvikling og De eldres boligspareklubb Kongsvinger

Vi har vært så heldige å få besøke de to gode naboene, Elisabeth og Tom som bor vegg i vegg. De flyttet inn i hver sin tomannsbolig denne sensommeren og stortrives. 

Leilighetene i tomannsboligene som er av typen Duplo er identiske, men det er gøy og se hvor forskjellige de blir når eierne setter sine egne preg på leilighetene i både valg av løsninger og dekor. 

(Les om Laila som var den første til å flytte inn i sin DES leilighet på Austmarka). 

Bilde av Elisabeth Gottlieb
Cicero har funnet roen på Austmarka sammen med matmor Elisabeth. 

Elisabeth er godt kjent med Nordbohus Kongsvinger fra før. Før hun flyttet til Austmarka bodde hun nemlig i hustypen Aurora som vi satte opp for henne i Eidskog. Da hun bestemte seg for at hun ville ha et enklere liv uten all vedlikehold, men med samme komfort, falt valget nok en gang på en bolig fra Nordbohus, noe vi er enormt takknemlige for. 

Bilde av hustypen Aurora
Huset Nordbohus Kongsvinger satte opp for Elisabeth i Eidskog. (Hustype Aurora).

Tom har sin bakgrunn fra forsvaret og har venner i distriktet. Han har allerede gjort seg godt kjent i naturområdene og de flotte turmulighetene som finnes på Austmarka. Kajakken i carporten vitner om en aktiv mann, og platespilleren i stuen røper at dette er et hjem med masse musikk og hygge. 

Bilde av Tom Torgersen
Tom syns musikk er best på plate og Zappa spilles ofte.

Takk til Elisabeth og Tom for at vi fikk besøke de og se hvor fint de har fått det, og for tilliten ved å velge Nordbohus Kongsvinger som leverandør av sine boliger.

Vi ønsker de en riktig gledelig jul på Austmarka - porten til Finnskogen.  

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18