Med alt på ei flate er det ingen tvil om at disse tomannsboligene er blitt veldig populære.
Bilde av tomt hvor tomannsbolig nr 3 skal stå
Illustrasjon av stuen.
Illustrasjon av bad/wc.
Illustrasjon av et av soverommene.
Nydelig natur og masse muligheter for tur i skog og mark.

En bolig som gir deg tid til å leve livet

I samarbeid med DES Kongsvinger bygger vi leiligheter på Austmarka. Vi har til nå bygget tre tomannsboliger med flott beliggenhet og egen carport. 

Hva er en DES bolig?

Konseptet med sparing og bygging av rimelige boliger tilpasset for eldre har vist seg å være en suksess. Boligene skal være funksjonelle og praktisk tilpasset eldre, men uten å være omsorgsboliger.

Les mer her: https://deskongsvinger.no/

Her kan du se overleveringen av den første leiligheten: https://bit.ly/34mtOwp

Leilighetene vil ha sentral beliggenhet i et etablert område bestående av eneboliger. Leilighetene vender ned mot Sagåa, og er sentralt plasserte samtidig som man bor landlig i naturskjønne omgivelser.

Det er ca 2 minutters gange til lokalbutikken, Joker, som også tilbyr post i butikk, tipping og bensin. Et steinkast unna finner du kirke og Austbo (Austmarka omsorgsenhet).

Austmarka tilbyr et rikt kultur- og friluftsliv. Det arrangeres Austmarka Marken hvert år, og bygda kan skilte med eget musikkorps, sangkor og håndverkslag. Austmarka beskrives som porten til Finnskogen så her vil naturopplevelsene stå i kø. For jegere og fiskere er området et paradis. Er man glad i mosjon finnes det en mengde turstier å velge mellom, og på vinterstid finner du godt med oppkjørte skiløyper.

Adkomst til området, fra Kongsvinger - følg Masterudvegen (E16) mot Austmarka. Sving til høyre inn på Finnskogvegen (202).

Se annonsen på Finn.no: https://bit.ly/2mmXc5l

Nøkkelinformasjon

Priser
Innskudd kr 893 000
Antall rom
2
Areal
78 kvm
Adresse
Thorshaugvegen, 2124 Austmarka
Status
Salget er igang
Visning
Ta kontakt for å avtale visning
  • Moderne leiligheter i sameie med carport og utvendig bod
  • Landlig men likevel sentralt
  • Nøkkelferdig
  • Turområder i umiddelbar nærhet
  • Kort gangavstand til daglivarebutikk
  • Nyt det å bo i helt ny bolig, uten å tenke på vedlikehold og oppussing

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bilde av selger Tore Fløiten hos Nordbohus Kongsvinger AS.
Tore Fløiten
Selger
Tlf
970 37 483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
E-post
kongsvinger@nordbohus.no
Adresse
Kongevegen 86