Vinner av designkonkurranse ble salgssuksess

Nordbohus Sandnes tok kontakt med kjedens konsulentkontor, Nordbohus AS, da de skulle delta i en designkonkurranse i regi av Sandnes Tomteselskap. Resultatet ble seier i konkurransen, og nå har prosjektet fått enda en seier. Alt er nemlig solgt!

Design_1.jpg

Mest attraktivt med stort areal
-Etter at de 5 første, og største boligene, var solgt før sommeren, valgte vi i samarbeid med Sandnes Tomteselskap å omprosjektere de 7 minste rekkehusene til å bli av samme typen som de største. Etter at vi publiserte de resterende 7 boligene for salg, ble de revet vekk på rekordtid før lunch dagen derpå, sier Eivind Herigstad, selger hos Nordbohus Sandnes.

Den viktigste konkurransen
-Det er veldig moro å vinne designkonkurranser, spesielt når det fører til at våre forhandlere får tilgang på tomter og arbeid slik som i dette tilfellet. Men den viktigste konkurransen skjer i møtet med markedet, og nå vant vi sannelig den også. Det er herlig å høre at alt er solgt, sier en meget fornøyd Rita Einevoll som er avdelingsleder for plan- og arkitektur i Nordbohus AS.

Flere Paletter på gang
Boligene som ble designet for Nordbohus Sandnes danner grunnlaget for boligkonseptet Palett som inngår i Nordbohus sitt feltutviklings-konsept. –Allerede er vi i gang med prosjektering av Sandnes-suksessen for andre forhandlere, og erfaringene fra Nordbohus Sandnes sitt møte med markedet er gode å ha med seg i det videre arbeidet, avslutter Rita Einevoll.

Trenger du rådgivning i forbindelse med et boligprosjekt? Trenger du bistand i utviklingen av en tomt? Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler.

palett2.jpg

palett3.jpg

Stilige detaljer fra Nordbohus-arkitektene. Peisovnen har tre sider i glass og gir varme og bilde i både kjøkken og stue.

Les mer om eiendomsutvikling i Nordbohus: www.nordbohus.no/eiendomsutvikling

Skrevet av Stian R. Moursund
markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

Finn forhandler