Vil du ha et trygt og vanntett bad?

Nordbohus anbefaler Litex. Badet er et av husets aller viktigste rom, et mye brukt velværerom. Det skal være trygt og tett, og man skal føle seg helt sikker på at vegger, gulv og bakenforliggende konstruksjoner er beskyttet mot vann og fukt. Er det ett sted du ikke ønsker å ta sjanser, er det med dette rommet. Konsekvensene av dårlig utført arbeid kan gi hodebry og påføre store kostnader. Heldigvis finnes det systemer som sikrer et ensartet og trygt resultat, gang på gang, uten at arbeidet er særlig komplisert.

Illustrasjon av Litex våtromsystem på bad

25 års produktgaranti

Litex tilbyr et komplett våtromsystem for gulv og vegg. Vi har markedets beste produktgaranti, hele 25 år. Damptettheten er 7800 sd-meter, som er 780 ganger høyere enn kravet i Norge, uten videre behandling av platene.

«Den viktigste grunnen til at du bør velge Litex er at du får norsk, gjennomtestet kvalitet, med over 20 år uten reklamasjoner. Produktene er ferdig behandlet og du kan være sikker på levetiden på ditt bad. Dokumentasjon- og monteringsanvisning er rask og enkel å følge. Dette er spesielt viktig med tanke på den nye avhendingsloven», sier Bobi Kazanovski, salgssjef hos Litex.

Klart for flislegging umiddelbart

Litexplaten er vann- og damptett, og er både enkel og rask å montere. Det skal ikke påføres membran utenpå platen, så badet ditt er klart for flislegging umiddelbart.  Platen er godkjent for bruk på vegg og gulv og kan også brukes til innbygginger og konstruksjoner. Skjøter og gjennomføringer tettes med Litex tilbehørsprodukter. Det er ingen emisjoner og avfallet kan du kaste i restavfall.

Jobber kontinuerlig med bærekraft

Alle våre Litexplater blir produsert på fabrikken vår i Sandefjord, med stort fokus på bærekraft. Vi jobber kontinuerlig med å revidere og utvikle våre arbeidsmetoder og prosesser for å forbedre vår påvirkning på miljøet. Som en del av vårt miljøarbeid er vi også sertifisert i henhold til den internasjonale miljøledelsesstandarden, ISO 14001.

Det er tre hovedelementer som bidrar til bærekraft:

  • Garantert levetid på 25 år
  • Produktet tåler en oppussing
  • Lett vekt på platen gir enklere transport

Produktene våre har teknisk godkjenning fra SINTEF, og er testet og godkjent i Norge. SINTEF Byggforsk er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg og infrastruktur. Her blir byggevareprodukter testet i forhold til en rekke krav, og Sintef Certification utsteder produktdokumentasjon i form av Teknisk Godkjenning (TG)

Hvorfor velge Litex?

  • Lett – Litex membranplate 13 mm veier bare 1,8 kg. Dette gjør frakt, håndtering og montering til en lek.
  • Tett – Litex membranplater har uslåelige egenskaper. Med en damptetthet på 7800 Sd-meter, leverer Litex kvalitet som er 780 ganger over kravet i Norge
  • Alle underlag – Platene kan monteres på alle underlag og er både sterke og fleksible. De er godkjente for bruk på både vegg og gulv, og passer også perfekt til innbygging og konstruksjoner. Litex Membranplate kan også kombineres med våre gulvløsninger; Litex Banemembran og Litex Membranduk.

Les mer på www.litex.no

Finn forhandler