Varige og vakre laminatgulv fra Pergo

Nordbohus anbefaler Pergo. I Pergo har vi alltid innovasjon, design og bærekraft i fokus. Vårt mål er å lage vakre gulv for enhver smak, som lever lenge og som er et godt valg for miljøet.

Kjøkken med laminatgulv fra Pergo

Tenk over hverdagen når du velger gulv

Det kan være vanskelig å velge et nytt gulv, og ofte står man ovenfor veldig mange alternativer. Et lurt sted å begynne når en skal velge gulv, er å tenke på hvilke behov man har og hva slags hverdag en lever i. Har man for eksempel småbarn, husdyr eller generelt mye aktivitet i hjemmet sitt burde man velge et gulv som tåler belastningen fra dette. Små barn som drar leker over gulvet og søler litt mer, og hunder med poter og klør, kan være en utfordring for mange gulv å tåle. Da bør du velge et gulv som er slitesterkt og bestandig mot riper, søl og vann.

Kjøkken med laminatgulv fra Pergo

Stort utvalg og bærekraftig valg

Et laminatgulv fra Pergo vil være en god følgesvenn dersom du trenger et gulv som tåler hverdagens utfordringer, som holder seg pent i lang tid og som er enkelt å vedlikeholde. I vårt sortiment finner du gulv i alle naturens toner; med mye eller lite kvist, ulike strukturer og vakre design. Dessuten er alle våre laminatgulv Svanemerket, og du kan derfor være sikker på at du tar et bærekraftig valg.

Finn forhandler