Samtykkeerklæring for nedlastning av digital huskatalog

For å kunne laste ned huskatalogen vår trenger vi ditt samtykke til behandling av personopplysninger. Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er. Vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

I dette skjemaet samler vi inn ditt navn, telefonnummer og e-post adresse. Dette for at din nærmeste forhandler skal kunne ringe deg opp for en hyggelig samtale og bistå med informasjon og tips, eller svare på spørsmål du måtte ha. I tillegg sender vi deg hver måned et nyhetsbrev med relevant informasjon. Dette nyhetsbrevet kan du selv melde deg av når du ønsker.

Dine personopplysninger og valg vil ikke bli delt med en av våre Nordbohus forhandlere eller samarbeidspartnere før du eventuelt gir et eget samtykke for dette.

Vi i Nordbohus mottar bistand fra tredjepart i våre løsninger. Selv om vi benytter oss av tredjepart er vi fremdeles ansvarlig for dine opplysninger og hvordan de benyttes, og vi vil ikke dele de med andre aktører.

Nordbohus sentralt kan benytte dine valg for statistikkformål. Her vil du være anonym.

Ved nedlasting av vår digitale huskatalog vil dine personopplysninger bli lagret så lenge du ønsker. Du kan når som helst slette din bruker, og da vil alle dine data bli slettet.

Se vår personvernerklæring for mer utfyllende informasjon om hvordan vi ivaretar ditt personvern og hvordan du kan kontakte oss i forbindelse med vår behandling av personopplysninger.

Se også våre forbehold.