Med en lang kystlinje følger det også et utfordrende klima

Nordbohus anbefaler Lyssand. Hos Lyssand har vi produsert vinduer siden 1947 og som en av de største produsentene i Norge vet vi hva kvalitet betyr for kundene våre. Lyssand vinduer er laget for å vare, det er også derfor vi gir opp til 30 års garanti mot sopp og råte.

Bilde av vakuumimpregnerte vinduer fra Lyssand

Fakta

  • Hos Lyssand vakuum impregnerer vi alle tredelene i vinduet før vi setter det sammen, dette er en av årsakene til at vi kan gi lange garantier mot sopp og råte.

Om vi ønsker det eller ei, så kommer fremtiden til å bringe med seg en annerledes værtype enn det vi har vært vant med de siste 40 årene. Vi får mer ekstremvær med mer regn, lengre tørkeperioder og høyere temperaturer. Dette kommer til å sette alle bygningselementer på prøve og vil ifølge Sintef Byggforsk øke råtefaren i norske bygg og boliger i årene som kommer.

Å velge trygge produkter som tåler økte fuktnivåer er en viktig del av å unngå påvirkning fra fremtidens klimautfordringer.

Lyssand har jobbet med dette i mange år og leverer vakuumimpregnerte vinduer og balkongdører med lang garanti mot sopp og råte. Velger du vinduer fra Lyssand så er du klar for alt naturen skulle by på i framtiden.

Bilde av vakuumimpregnerte vinduer fra Lyssand

Lyssand hjelper deg å velge riktig vindu:

QR-kode for Lyssand Frekhaug

Finn forhandler