Gladsnekkern nr. 16 Hjemme hos Janne i hennes sveitserstil-inspirerte enebolig

Gladsnekkern utenfor inngangen til den flotte eneboligen hos Janne i Kongsvinger. Se video lenger ned på siden.
Janne sin enebolig i sveitserstil fra utsiden. En moderne bolig med et eldre uttrykk i fasaden. Stilig!

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Janne og hennes familie som bor i en spesialdesignet enebolig i Kongsvinger. 

Janne og hennes familie sin enebolig fremstår i en elegant i sveitserstil-inspirert fasade, og er bygd for å vare av Nordbohus Kongsvinger. Da Gladsnekkern kommer på besøk i 2017 har de bodd i huset sitt i tre og et halvt år og trives kjempegodt.  

Første etasje huser et stort åpent rom med blant annet kjøkken og stue. Kjøkkenet er forøvrig ekstra flott med sin massive benkeplate, og romslige innredning. 

-Her kan man jo stå og lage mat også ser man hele stua og kan snakke med resten av familien, sier en engasjert Gladsnekkern. 

-Ja, jeg tenkte vel litt sånn "gammeldags hus" når vi satte oss ned for å tegne det her. Normalt hadde det kanskje vært mer vegger, men vi valgte å se bort fra dem og så har vi tatt det helt åpent, sier Janne. 

Fasade-huset-til-janne-i-kongsvinger_0.jpg
Her bor Janne og hennes familie i Kongsvinger. Herlig sveitserinspirert fasade.

-Hvor mye har dere fått lov til å bestemme her da, spør Gladsnekkern? Alt, svarer Janne kvikt. Hun har sansen for sveitserstilen, og valgte derfor et nytt hus som ser litt gammeldags ut, og samtidig har alle moderne fasiliteter. Det romslige huset har mange koselige rom, blant annet et flott gjesterom. -Det er farmor som kommer på besøk fra Elverum, så egentlig kaller vi dette rommet for rommet til farmor, sier Janne mens hun viser Gladsnekkern rundt i det innholdsrike huset.

Hovedsoverommet er ikke dårligere. Gladsnekkern kaller det gigantisk og aner en "womans touch" umiddelbart mens han påpeker både lysekrone, walk in-closet og eget bad, blant annet. 

Tusen takk Janne, for at du tok så godt imot Gladsnekkern vår. Han var dypt imponert. Og tusen takk for at du valgte Nordbohus, det er vi veldig takknemlige for. 

Se mer fra Gladsnekkern


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

 

Gladsnekkern nr. 16 - hjemme hos Janne i sveitserstil-inspirert enebolig