Gi huset ditt et moderne utseende

Nordbohus anbefaler Lindab. Har du tenkt på at du kan velge hvilken farge du vil ha på takrenner, og samtidig få et tak som matcher denne fargen?

Hvorfor skal alle takrenner være svarte?

Vi i Lindab elsker farger, og vi leverer kvalitetsvarer som vil være kronen på verket, hver gang. Derfor tilbyr vi et fargespekter på over 170 farger, for at du skal få akkurat det uttrykket DU ønsker på ditt hus. Les mer om våre fargevalg her.

Illustrasjonsbilde av fargerike takrenner

SRP-platene våre gjør at taket ditt får et eksklusiv, båndtekket uttrykk, som samtidig gir deg et tilnærmet vedlikeholdsfritt tak, som ser lekkert ut.

Våre takrenner leveres i flere former, fra den «normale» halvrunde, den innovative kvartrunde som sitter som støpt til huset eller den moderne former firkantet, som er perfekt til moderne arkitektur.

Tenk på valg av materiale

Materialvalg er også noe å tenke på når man skal gjøre investeringen i fasaden din. Stål leverer vi i alle former og farger, men i kystnære områder anbefaler vi at man bruker Aluminium eller vår eksklusive Magestic som har høy korrosjonsgrad. Alle takrenner leveres med 30 års garanti.

Bilde av tak på naust

Les mer om takrenner og materialer her.

Sjekk ut vår YouTube-film!

Finn forhandler