Nordbohus Innlandet er Røroshytta-forhandler

Røroshytta har en historie som strekker seg tilbake til 60-tallet, og er en av landets sterkeste merkevarer innenfor hyttesegmentet. Vi er stolte av å ha blitt den første forhandleren i Røroshytta sitt forhandlernett. Nå ser vi fram til å kunne tilby et enda større utvalg av fritidsboliger for våre kunder gjennom det nyetablerte selskapet Røroshytta Innlandet AS.

Vi styrker vår posisjon i hyttemarkedet

Vi i Nordbohus Innlandet opplever en stadig økende etterspørsel for hytter i vårt område. Vi ønsker derfor å styrke vår posisjon på hyttemarkedet, slik at vi kan hjelpe enda flere kunder med å bygge fritidsbolig.

«Vi ønsker å bli en betydelig aktør på fritidsboliger i tillegg til boliger, og

Røroshytta var i startgropen for å lage et forhandlernett. Vi likte det vi så,

verdiene og måten de tenker på.»

- Tor-Atle Fuglerud, administrerende direktør i Nordbohus Innlandet og styreleder i Røroshytta Innlandet AS.

 

Kraft i det lokale

I Nordbohus Innlandet har vi alltid hatt stor tro på kraften i det lokale. Det er en trygghet og en stolthet i den lokale tilhørigheten. Dette er en viktig grunn til at vi valgte å bli forhandler av nettopp Røroshytta.

Å bruke en lokal forhandler vil også ha store fordeler for deg som kunde. Vi kjenner området bedre enn de fleste, og vet hvilke muligheter og begrensninger som finnes her.

«Vi valgte Røroshytta fordi vi er opptatt av lokal tilhørighet og lokale produkter.»

- Tor-Atle Fuglerud, administrerende direktør i Nordbohus Innlandet og styreleder i Røroshytta Innlandet AS.

 

Interiør Røroshytta

 

Hyttetomter i attraktive områder

På sikt vil Røroshytta Innlandet opparbeide seg en tomtebank med hyttetomter, hvor planen er å bygge ferdighytter for salg. Vi vil også bygge hytter etter oppdrag fra kunder på deres egne tomter eller på tomter hvor vi har opsjoner. Markedsområdet vil være store deler av Innlandet fylke, med de store fritidsdestinasjonene Trysil, Sjusjøen, Nordseter, Hafjell, Skeikampen, Musdalseter, Kvitfjell, Gålå, Rondane, Synnfjellet, Aurdal, Vaset og Beitostølen.

Visningshytta til Røroshytta på Norsk Hyttesenter ved Lillestrøm vil være et godt hjelpemiddel for kundene som ønsker å få inspirasjon eller et klarere inntrykk av hvordan deres hytte vil se ut.

 

Det tradisjonelle møter det moderne

Røroshytta kombinerer det tradisjonelle med det moderne. Helt siden begynnelsen har hyttene hatt det samme karakteristiske utseendet med bærekraftig lamellaft som kledning. Forskjellen fra 1960 er at hyttene kontinuerlig har blitt utviklet til å møte moderne krav til funksjonalitet, komfort og estetikk. Når du bygger Røroshytta i dag, får du den perfekte kombinasjonen av tradisjonelt, moderne og funksjonelt.

Stue Røroshytta

Bygget for generasjoner – på naturens premisser

Det er ikke uten grunn at Røroshytta har kapret en plass i mange nordmenns hjerter. Helt siden starten har Røroshytta levert laftede tømmerhytter av skikkelig kvalitet, med en grunnleggende tanke om at hyttene skal kunne videreføres gjennom generasjoner.  

 

Alle gode ting er (av) tre

Røroshytta legger vekt på fornuftig bruk av ressurser i hytteproduksjonen, og har i alle år bygget hytter etter en grunnleggende tanke om at alle gode ting er (av) tre. Heltre som laft er mer bærekraftig og langt mindre forurensende enn bindingsverk. Røroshyttas spesielle lamellaft gir et værbestandig ytre med svært lang levetid.

 

Farger og materialvalg tilpasset dine behov

Røroshytta har satt sammen fem ulike fargeserier med forslag til kombinasjoner av materialer og farger. Dette for at du skal kunne finne din stil og sette ditt personlige preg på hytten. Det vil naturligvis også være mulig å gjøre tilpasninger og tilvalg utover dette.

 

Se hele utvalget av laftehytter fra Røroshytta her.

 

Går du med planer om å bygge hytte?

Vi hjelper deg gjerne i gang! Kontakt oss for å avtale tid for en trivelig og uforpliktende hytteprat. Sammen kartlegger vi behov og muligheter, og finner de beste løsningene.

Tommy og Tor-Atle

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18