I første fase vil Sjøsiden bestå av 107 arktitekttegnede enheter, tilpasset alle aldersgrupper og livssituasjoner. Det skal bygges 19 eneboliger, 25 enheter i rekkehus, tomannsboliger og leilighetsbygg med leiligheter i ulike størrelser.
Her bor du så tett på på Saltfjorden og den fantastiske utsikten mot Børvasstindene som du kan komme

Bo på Sjøsiden

Mellom Bodøsjøveien og havet lanserer vi et helt nytt boligområde i Bodø. Den gamle Slakteritomta går fra å inneholde industribygg til å bli byens fineste boligpark, med panoramautsikt over Saltfjorden og idylliske Kyststien som nærmeste nabo. Vi kaller det Sjøsiden. 

Det unike ved dette området er at det er plassert mellom Bodøsjøveien og havet, som gjør at du bor så tett på Saltfjorden og den fantastiske utsikten mot Børvasstindene som du kan komme. Det eneste som ligger mellom boligene og havet, er den nye Kyststien, som er planlagt fra Bodøsjøen og helt inn til Mørkvedbukta. Her får du en en av Bodø nye attraksjoner rett utenfor døren, og en perfekt tilrettelagt tursti langs den flotte naturen ved Saltfjorden.

Området har nærhet til både skole, barnehager, nærbutikker og turområder. Samtidig bor du bare ti minutter unna sentrum, enten du benytter deg av bil, sykkel eller kollektivtransport. I Bodøsjøen har du også luksusen av å kjøre køfritt året rundt, selv i rushtrafikken på morgen og ettermiddagen. Det er ikke uten grunn at Bodøsjøen regnes som et av de flotteste områdene å bo i byen.

Trykk her for å komme til prosjektets hjemmeside.

107 arkitekttegnede enheter

I første fase vil Sjøsiden bestå av 107 arktitekttegnede enheter, tilpasset alle aldersgrupper og livssituasjoner. Det skal bygges 19 eneboliger, 25 enheter i rekkehus, tomannsboliger og leilighetsbygg med leiligheter i ulike størrelser. På Sjøsiden finner du hele spekteret, enten du er enslig eller del av en storfamilie som trenger ekstra god plass. 

Eneboligene i kjede vil stå plassert på første rad mot havet og inneholde fem soverom, carport og 60 kvadratmeter terrasse. 

Rekkehusene vil være plassert mot vest, og bestå av fire soverom, to bad og to balkonger. 

Tomannsboligene vil komme som treroms leiligheter på 63 kvadratmeter, og som romslige familieboliger over to plan på 120 kvadratmeter med fire soverom og to bad. 

I leilighetsbyggene blir det femroms leiligheter over to plan på 130 kvadratmeter med tre til fire soverom. 

Området bygges opp slik at både eneboligene, rekkehusene og leilighetene vil kunne oppleve den storslåtte utsikten mot Børvasstindan og Saltfjorden. 

Store deler av boligene er tilpasset kravene til Husbanken, og det vil være mulig å få finansiering gjennom dem.

Finansiering gjennom Husbanken

Prosjektet Sjøsiden er godkjent for grunnlån i Husbanken. Dette er et kvalitetsstempel utover dagens tekniske forskrifter. Du kan finansiere inntil 80% av kjøpesummen gjennom Husbanken, med mulighet for inntil 30 års nedbetaling. Mer informasjon om Husbankens lånevilkår finner du her; www.husbanken.no Kredittvurdering foregår på lik linje som i øvrige finansieringsinstitusjoner. Finansiering gjelder 2 og 3 roms leiligheter

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Foto av Tom Erik Olsen
Gunvald Johansen v/ Tom Erik Olsen
Telefon
E-post
teo@gj.no
Adresse
Olav V. gt. 92, 8004 Bodø