Løvoldgården - 35 eksklusive leiligheter på kaikanten i Bodø.

Salget har startet! 

På Løvoldkaia midt i Bodø sentrum kommer et helt nytt boligprosjekt med 35 eksklusive leiligheter. Bygget ligger tilbaketrukket fra Sjøgata og med havet som nærmeste nabo mot nord. Planlagt innflytting 2. halvår 2021 forutsatt oppstart 2. halvår 2019.

Trykk her for å komme til prosjektets hjemmeside.

Salget har startet! Helt nytt boligprosjekt med 35 eksklusive selveier leiligheter.
På kaikanten kan du velge mellom to-, tre-, og fireroms leiligheter med areal fra 24 kvm til 127 kvm BRA.
For å nyte utsikten på kaikanten til det fulle har alle leiligheter egen balkong. Her kan livet nytes!
Kjøkken og baderom får moderne innredning i stilrent design og nøytrale farger.
Soverommene har god størrelse
I Løvoldgården - i hjertet av Bodø sentrum, kan du velge mellom bypuls og og hvilepus.

35 eksklusive leiligheter

På kaikanten i Bodø skal den historiske Løvoldtomten moderniseres. Her skal det bygges 35 unike leiligheter med moderne standard og store vindusflater, som ivaretar godt lys og den flotte utsikten. Leilighetene har ulike variasjoner både i størrelse og planløsninger. På denne måten legges det til rette for mangfold av mennesker i ulike livssituasjoner.

Løvoldgården blir et moderne og eksklusivt boligprosjekt på kaikanten i Bodø, og vil bestå av 35 ulike to-, tre- og fireroms leiligheter, med areal fra 24 m 2 til 127 m2 BRA.

Vi er opptatt av å levere en elegant og fleksibel leilighet som du kan sette ditt personlig preg på. Derfor får kjøkken og baderom moderne innredning i stilrent design og nøytrale farger. Tilvalgsmulighetene er flere og du kan tilpasse din bolig slik du selv ønsker. Leilighetene leveres med listefrie vinduer og nedforet himling. Vannbåren gulvvarme vil også være standard for alle enhetene.

For å nyte utsikten på kaikanten til det fulle har alle leiligheter egen balkong, hvorav de aller fleste leiligheter også vil ha innglasset balkong. Det gir gleden av ekstra areal året rundt, i tillegg får du benyttet balkongen når som helst i de noe uberegnelige værforholdene her.

Løvoldgården vil tilby parkering til alle enhetene. Prosjektet har lagt opp til helautomatisk parkeringsanlegg med heis opp til alle leilighetene. Noen av parkeringsplassene vil også ha tilgang til ladestasjoner for elbil.

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 3.200.000 - 10.990.000
Antall rom
1-4
Areal
48-124 kvm
Adresse
Tollbugata 11, 8006 Bodø
Status
Salget er igang
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Historiske omgivelser

Løvoldkaia er kjent for de fleste i Bodø. Den 19. august 1938 åpnet dørene på Joh. Løvold Handel på dampskipskaia i Bodø. Forretningen blir fort omtalt som «butikken på kaia» blant lokalbefolkningen. Bare to år etter åpningen ble Bodø bombet og andre verdenskrig inntok byen. Butikken ble heldigvis spart under bombingen, og opprettholdt salget gjennom krigen. På Dampskipskaia i Bodø var det et yrende liv. 30. august 1939 åpnet Løvolds Kafeteria i andre etasje over butikken. Kafeteriaen ble fort en fast møteplass både for innbyggerne i Bodø og tilreisende som kom sjøveien. Her fikk de ekte, norsk husmannskost i porsjoner de ble mette av. Det gjør de også den dag i dag. I det som skal bli Løvoldgården har Løvolds seilmakerverksted tidligere holdt til. I tillegg har store deler av butikken Joh. Løvold AS vært her, hvor bodøværinger har fått kjøpt det meste av frilufts- og fiskeutstyr. Nå er det tid for en ny æra på Løvoldkaia.

Midt i byen

De siste årene har det skjedd dramatiske endringer i byen vår, og Bodø sentrum fremstår i dag som en spennende bykjerne med mange små og store aktiviteter hver dag, hele året. I Løvoldgården - i hjertet av Bodø sentrum, kan du velge mellom bypuls og hvilepuls. Med utsikt over havet vil det være enkelt å koble av og nyte livet. Veien er likevel kort til byliv og kultur, med matopplevelser og vandring langs havnepromenaden – alt i umiddelbar nærhet.

Spennende møteplasser - lett tilgjengelig

Løvoldgården ligger i hjertet av Bodø sentrum, med spennende møteplasser rett utenfor døren. Det skjer mye spennende i byen, det bygges og det utvikles. Dette er med på å skape et levende byrom og et yrende folkeliv. Bor du i Løvoldgården er du i nærheten av det aller meste, med et spennende tilbud av butikker, serveringssteder og andre servicetilbud. Enten du vil kjøp brød til frokost eller ta lunsjen på Brødrene Berbusmel, nyte en bedre middag, gå på konserter eller rusle langs havnepromenaden en solfylt søndag. Mer sentralt kan du ikke bo. Om du skulle ønske mer, er marka og resten av Bodø bare en sykkeltur unna. Ikke langt fra Løvoldgården finner du kollektivtransport i alle retninger, både med buss og båt. Dette gjør det enkelt å komme seg til andre regioner eller besøke Bodøs flotte skjærgård.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Foto av Tom Erik Olsen
Gunvald Johansen v/ Tom Erik
Telefon
E-post
teo@gj.no
Adresse
Olav V. gt. 92, 8004 Bodø