Hjemmeside
Kom å se vår nye visningsleilighet i trinn 2! Bodøs beste beliggenhet.
Leilighet C13 er det siste leiligheten med privat takterrasse.
Visningsleiligheten er klar i trinn 2
Utsnitt av stue i visningsleiligheten i trinn 2
Romslig, flislagt entre med adkomst til badet i visningsleiligheten i trinn 2
Flott utsikt fra trinn 2 i ByParken

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 3.790.000 - 9.800.000
Antall rom
2-3
Areal
61-119 kvm
Adresse
ByParken, 8003 Bodø
Status
Salget er igang
Ferdigstillelse
3. Kvartal 2019
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

ByParken

ByParken er diamanten i Kvartal 98 i Bodø. Med 82 leiligheter i moderne kvalitetsbygg bygget fra bunnen i stål og betong, er dette bygg for fremtiden.  Å bo og leve i ByParken vil gi deg frikjøpt tid og rom slik at du kan bruke tiden din på det som er viktig for deg. Mer tid til å gå på konsert, til å reise, til å dra på hytta, eller lufte hunden utenfor allfarvei. Mer av DIN tid.
 

TRINN 1 ER OVERLEVERT OG HER HAR VI KUN 2 LEDIGE LEILIGHETER IGJEN!
Leilighetstype A5, 3-roms på 122 kvm, i 4. og 5. etasje.

TRINN 2: her kan vi tilby visning på byggeplassen. Da tar vi deg med i akkurat den leiligheten du vil se!

Drømmen blir til virkelighet

Siste mulighet til å bli en del av historien i Kvartal 98

Det er med stor glede at vi nå presenterer siste byggetrinnet i ByParken i Kvartal 98, et stort prosjekt som har begynt å ta form, etter at byggetrinn 1 ble igangsatt våren 2016!

Det har vært en glede å treffe alle kjøperne som allerede har funnet sitt nye hjem i ByParken, hvor vi har fått tatt del i gleden de har opplevd ved å endelig ha tatt sin beslutning. For mange er det slik at tanken om å flytte modnes over tid, det er en viktig beslutning som man trenger å bruke tid på. Man skal være trygg på at det blir det rette for deg, du skal finne den leiligheten som passer deg best, enten det er med 2 eller 3 soverom eller er vendt mot nord eller sør.

Det vi erfarer gjennom alle samtalene og møtene vi har med kundene, er at flere konkluderer med at det tredje soverommet – det som får besøk 2-3 ganger i året av barn/barnebarn, kanskje ikke er absolutt nødvendig for dere to resten av året? Løsningen kan være å låne gjesteleiligheten som sameiet skal disponere, og er den opptatt ligger hotellene på rekke og rad like nedenfor hjemmet ditt.

Uansett hvilken leilighetstype eller størrelse du vurderer, så vil du se at bruksområdet vil bli større enn normalt, siden vi leverer innglassede balkonger og de fleste terrasser. Det betyr at du store deler av året får et ekstra rom som blir betydelig mer brukt, enn om du valgte det tradisjonelle med åpen balkong. Det er et kvalitetsstempel som mange ønsker i dag!

Hva er det så med ByParken og det unike du får her? Vi mener det er nærheten til alt samtidig som du er tilbaketrukket fra sentrumsstøyen. Liker du å besøke Stormen for kulturelle øyeblikk, eller ta en spasertur på moloen, kanskje spontant bestemme deg for å kjøpe reker på kaia en fin sommerdag, ja så ligger mulighetene nær sagt rett utenfor døren din. Nærmere enn dette kommer du ikke i dag – det er derfor vi med trygghet kan si at ByParken har Bodøs Beste Beliggenhet!

Når du nå skal vurdere om prosjektet kan bli ditt nye bosted, skal du være trygg på at vi har gjort vårt ypperste for å fremstille et best mulig grunnlag, slik at du får tatt den riktige beslutningen for deg.

Lykke til med beslutningen – og velkommen som kjøper i ByParken!

Pål Martin Arntzen Daglig leder/megler i DNB Eiendom i Bodø

Ulike leilighetstyper

ByParken byggetrinn 2 består av 2 stk studioleiligheter, 18 stk 2-roms leiligheter, 23 stk 3-roms leiligheter og 7 stk 4-roms leiligheter. 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Foto av Tom Erik Olsen
Gunvald Johansen v/ Tom Erik Olsen
Telefon
E-post
teo@gj.no
Adresse
Olav V. gt. 92, 8004 Bodø