4b, Vadlia - Tomannsbolig

Nøkkelinformasjon

Pris
3 298 000
Antall soverom
3
BRA
139 m²
P-rom
107 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Om boligen

Inngangspartiet til boligen er overbygd og har adkomst til en praktisk sportsbod med gode lagringsmuligheter. I gangen har du adkomst til bad/vaskerom. Fra bad/vaskerom er det dør inn
til en bod. Videre inn i boligen kommer du til trappen som leder til 2. etasje, og kjøkken/stue i åpen løsning. Her slipper store vinduer lyset inn. Herfra er det også utgang til hagen. 

1.etasje inneholder for øvrig et soverom og boligen har dermed alle nødvendige rom i en og samme etasje. 2. etasje har en koselig loftstue. Fasadens midtseksjon gjør at takhøyden økes akkurat i loftstuen. Dette gir mer lys og følelsen av et større rom. Fra loftstuen er det kort vei til bad og etasjens to soverom. I tillegg har etasjen et lite kott. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været. Hagen leveres med ferdig anlagt plen på egen seksjonsdel.

Innhold
1. etasje: Gang, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken, soverom og sportsbod. Carport.
2. etasje: 2 soverom, loftstue, bad og bod.
BRA 1. etasje: 68 kvm
BRA 2. etasje: 46 kvm
BRA totalt: 139 kvm
P-rom: 107 kvm

Gjennomført og god standard

Det er få ting som slår den gode følelsen av ny bolig. I Vadlia-Eina får dere boliger med god standard. Har dere allikevel lyst å gjøre den unik, finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer. Jo tidligere dere kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalg og skape sin egen bolig. Uansett vil dere få en meget god standard i leveransen. Boligen leveres med flislagte bad, samt flislagt gulv i gang og hvitmalte panelplater fra Mjøspanel. Kjøkken og baderomsinnredning leveres fra Norema og passer fint inn i boligen. Det er også
ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, noe som gir dere en friskt og godt inneklima. Med store vindusflater er boligene både innbydende, lyse og trivelige. Her er alt dere trenger. En bolig dere kan være stolte over. En bolig dere skal kose dere i.

Kortfattet leveranse

• Vedovn type Duo5 fra Nordpeis
• Kjøkken og baderomsinnredning fra Sigdal.
• Trapp fra Stryntrappa type Fauna med hvitmalte vanger og gelender og beisede furutrinn
• Flislagte bad og gulv i gang
• Komplett sentralstøvsuger
• Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning og separat kjøkkenventilator
• Skjult elektrisk anlegg
• Carport

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Anders Prøven
Boligkonsulent
Tlf
97468599
Uten bilde
Tlf
97468599
Nordbohus Gjøvik AS
Telefon
61139250
Adresse
Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik