Vadlia 13

Nøkkelinformasjon

Boligtype:
Tomt

Fasiliteter ved tomten

  • Barnevennlig
  • Sentrumsnært
  • Bilvei frem
  • Bredbåndstilknytning
  • Fiskemuligheter
  • Vei, vann og kloakk

Frittliggende eneboligtomt på Eina

Vadlia på Eina - et godt sted å bo!

Nå har du mulighet til å skaffe deg en flott tomt for å kunne realisere eneboligdrømmen med sentral og super beliggenhet på Vadlia i nærheten av Eina sentrum.

Eina er et rolig og barnevennlig tettsted med rundt 1000 innbyggere. Det er forøvrig kort vei til barnehage og barneskole, samt til Eina sentrum med dagligvare, frisør, treningssenter og jernbanestasjon med gode togforbindelser blant annet til kommunesenteret Raufoss, Gjøvik og til Oslo.

Realiser eneboligdrømmen på Eina

Det er få ting som slår den gode følelsen av ny bolig.

I Nordbohus har vi mange eneboligmodeller som dere kan velge fra. Ta en kikk på eneboligkatalogen her

Veibeskrivelse

Eina sentrum ligger inntil RV 4 ca 100 km nord for Oslo og 20 km sør for Gjøvik. Fra Eina sentrum tar du broen over Einafjorden og følger 117 Hårgårvegen i ca 300 meter. Man tar så høyre inn på Skjelbreiavegen og vil da få Vadlia på høyre side etter ca 200 meter.

Forslag til boligmodell

Arcturus har store oppholdsrom og en fint avskjermet soveroms-avdeling med bad og vaskerom. Innvendig er huset preget av tiltalende og fornuftige løsninger, og alle rom ligger på samme plan. Solskinnsdager kan du nyte på lune og trivelige uteplasser. Arcturus er en av våre bestselgere.

Les mer i eneboligkatalogen, eller se våre boligmodeller på nett her

Nordbohus Innlandet AS avd. Gjøvik
Telefon: 61139250
Adresse: Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18