Tommy Evenrud kåret til Årets beste selger i Nordbohus

Tommy Evenrud ble kåret til Årets beste selger prosjekt 2018 i Nordbohus

23.-25. mai 2019 arrangerte Nordbohus sitt tradisjonsrike Storting, kjedens årlige konferanse. Denne gang besøkte kjeden selveste "Lykkeland", nærmere bestemt Stavanger. Hotel Clarion Energy bydde på en flott ramme for både foredrag, messe og underholdning. I tillegg ble Nordbohus sine beste prestasjoner for 2018 hedret.

Prosjekt og feltutbygging er kjedens viktigste vekst-område. I denne kategorien nominerer forhandlerne sine kandidater. Nominasjonen begrunnes i kriterier som oppfølging av kundene, antall salg og evnen til å håndtere mange kunder samtidig.

Årets beste selger prosjekt er relativt ny innen boligbransjen. Han er ekstremt pliktoppfyllende og strukturert i sitt arbeid. Han tar ingen ting for gitt i kampen om å kapre kundene, og er tilgjengelig for kundene nærmest 24 timer i døgnet.

I 2018 solgte han hele 19 boliger, noe som tilsvarer en omsetning på ca. 65 millioner. I et «fallende» marked var dette meget sterkt. Dette gir en tilslagsprosent på hele 48%

Han tør å tenke litt nye veier, og har kundetilfredshet i høysete. Samtidig har han hele tiden bedriften med seg, og tenker økonomi i alt han gjør.

Årets selger har på kort tid blitt salgssjef i sin bedrift.

Prisen for Årets Beste Selger Prosjekt 2018 går til Tommy Evenrud, Nordbohus Gjøvik!