Unike boliger og eneboligtomter med Mjøsa som nærmeste nabo

Velkommen til Smørvika.

Landlig og rolig, idyllisk plassert i landskapet, med nærhet til både by og natur. Det er kort vei til det du trenger i hverdagen, som skole, legekontor og butikk. Samtidig nært det urbane med kort avstand til Gjøvik og Lena.

Les mer om prosjektet på prosjekthjemmesidene Smørvika.com

Om du ser etter eneboligtomter, rekkehus eller leiligheter, kan du også se boligvelgeren på Smørvika.com her.

 

Beskrivelse

I Smørvika tilbyr Nordbohus Innlandet AS i samarbeid med Sulland Eiendom AS gjennom selskapet Smørvika Utvikling AS, kvalitetsboliger med svært gode løsninger. 

Prosjektet vil ferdig utviklet totalt bestå av ca 80 - 100 nye og moderne enheter, fordelt på tomter til eneboliger, rekkehus, kjedede eneboliger, lave blokker og terasseleiligheter. Boligene bygges slik at de glir inn i det naturlige miljøet med løv- og furutrær som bevares. Friområdeene rundt vil bestå og være tilgjengelig for alle.

I Smørvika kan du nyte utsikten. Både inne og ute. Det er fantastiske muligheter utendørs med en natur som inviterer ut på eventyr. Til både bading i Mjøsa og tur langs pilgrimsleden og stier. 

Hele året. Med joggesko eller ski på beina.

Kvaliteter ved prosjektet

  • Unik beliggenhet ved Mjøsa
  • Fantastiske solforhold
  • Turstier rett utenfor stuedøra
  • Kort vei til funksjoner som butikk, legekontor, skole/ barnehage, Kapp melkefabrikk med mer

Derfor bør du kjøpe ny bolig

– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.. Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Anders Prøven, boligkonsulent ved Nordbohus.

Å kjøpe ny bolig har enormt mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.

Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.
 

Anders Prøven
Anders Prøven
Boligkonsulent
97468599
Nordbohus Innlandet - Gjøvik
Telefon
E-post:
Adresse
Østre Totenveg 109B

Meld din interesse