Sandbergsvingen 23

Nøkkelinformasjon

Pris
3 808 000
Antall soverom
3
BRA
161 m²
P-rom
149 m²
Balkong
47 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B
Status
Solgt
Etasje
2.
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Om Kuba

Kuba er et egenartet hus med sine rene linjer og funksjonelle løsninger. Store vindusflater fyller oppholdsarealene med lys, og skyvedør fra stuen leder deg rett ut på markterrassen. Den store, skjermede takterrassen er lett tilgjengelig fra 2. etasje. Huset har blitt mye omtalt i pressen og er en favoritt hos de fleste som liker funkis-stilen.

Beskrivelse

Boligene leveres som klart for maling i hht. vår basis leveransebeskrivelse og det er mulig å bestille med grunnarbeider, flisarbeider, malerarbeider etc. slik at leveransen blir nøkkelferdig. Normalt vil øvrige byggekostnader inkludert prisstigning utgjøre ca kr 1.400.000,-, men sluttsummen vil selvfølgelig avhenge av standard på tilvalg. Husene i annonsen er eksempler på hva som kan bygges, men du står selv fritt til å velge hvilke hus du ønsker fra oss, så lenge dette er iht reguleringsplan.

Om prisen

Tomt betales separat og kjøpesummen innbetales i takt med framdrift på huset. Etter oppstart dekkes all prisstigning på vår leveranse av oss. Prisene er for tomt og hus levert som klart for maling i hht. vår Basis leveransebeskrivelse. Offentlige gebyrer samt kostnader til uavhengig kontroll kommer i tillegg til prisen. Prisene er med indeks pr september 2018 og justeres i hht. SSB's indeks fram til byggestart. Omkostninger og gebyrer utgjør til sammen ca kr 100.000,- og kommer i tillegg til prisen.

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/ildsted
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bilde
Anders Prøven
Tlf
97468599
Nordbohus Gjøvik
Telefon
61139250
Adresse
Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik

Utbygger

Nordbohus Gjøvik AS

Gå til utbyggersiden