Om Sandberg

Sandberg ligger i et attraktivt og naturskjønt område i Øverbymarka, med kort vei til Gjøvik sentrum. På Sandberg kan du nå sikre deg ei flott tomt og realisere drømmen om en helt ny enebolig

Boligene har en flott beliggenhet med umiddelbar nærhet til gode turmuligheter både sommer og vinter.

Det er kort vei til blant annet daligvarebutikk, barnehage, skole, bussforbindelser og idrettsanlegg. Her har hele familien alt innen gangavstand.

Velkommen til Sandberg, hvor familiens drøm blir virkelighet.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

- Ingen budrunder
- Ingen oppussing
- Lave bokostnader
- Energieffektiv bolig som medfører lave kostnader til oppvarming.
- 5 års reklamasjonsrett
- Bare nytt er nytt!
- 1 års befaring av boligen
Det at ingen har bodd i boligen før deg gir en helt spesiell følelse.

Nordbohus Gjøvik AS

Nordbohus Gjøvik ble etablert i 1986 og fremstår i dag som distriktets ledende boligleverandør. Vi selger boliger store deler av Oppland og Hedemark. Vi har hovedkontor på Gjøvik, et salgskontor i Brumunddal samt egen elementfabrikk på Bybrua. Vår tømrerstab består av lokale solide snekkere med stor yrkesstolthet. Nordbohus Gjøvik AS ønsker å ha kunden i fokus og bidra til å oppfylle din boligdrøm.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bilde
Anders Prøven
Tlf
97468599
Nordbohus Gjøvik
Telefon
Adresse
Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik

Utbygger

Nordbohus Gjøvik AS

Gå til utbyggersiden