Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. etasje

Tomannsbolig Twist - Tors Veg 30A - Oppgradert

Nøkkelinformasjon

Pris
3 714 300
Antall soverom
3
BRA
139 m²
P-rom
107 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Velkommen til Raufoss Skogen

På Raufoss Skogen bor du midt i smørøyet når det kommer til aktiviteter. Her har du et variert og bredt tilbud rett utenfor stuedøra - et eldorado for deg som liker å holde deg i aktivitet uavhengig av årstid.

Rett over gata finner du Raufoss Badeland med flere basseng, sklier, elvestryk og stupetårn. Her kan du oppleve velvære i badstuer og massasjebad, og holde formen ved like i det godt utstyrte trimrommet. I tillegg tilbys det babysvømming og svømmeskole. Her finner du tilbud for hele familien!

Fotball-, friidrettsbaner og idrettshall finner du også i umiddelbar nærhet. Raufoss har et rikt idrettsmiljø, både sommer og vinter, og idrettslaget tilbyr populære aktiviteter som håndball, orientering, turn, svømming, langrenn, hopp, friidrett og fotball.

På Raufoss Skogen bor du tett på skogen og et flott turterreng. Frister det med en skitur på vinterstid, så nyter du godt av gåavstand til preparert lysløype som fører deg videre inn i idylliske skiområder. Lønnbergbakken skihoppanlegg ligger kun et steinkast unna med hele fem hoppbakker, hvor den største blant annet har blitt brukt under NM. Det foreligger også planer om å lage utforbakke, fun-park, skileik og
barnebakke med heisanlegg i samme området.

Å bo på Raufoss Skogen betyr kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole, noe som kan være svært praktisk i en hektisk hverdag. Boligfeltet er rolig og barnevennlig, og godt skjermet i forhold til gjennomgangstrafikk. Her kan du nyte de landlige omgivelsene og samtidig ha nærhet til sentrum med butikker, togstasjon og øvrige servicetilbud.
På Raufoss Skogen har du det aller meste rett i nærheten:
° Raufoss Badeland
° Skianlegg
° Fotball- og friidrettsbaner 
° Skoler
° Flott tur- og skiterreng
° Barnehager
° Preparert lysløype
° Sentrum med butikker, togstasjon og øvrig servicetilbud

Vi starter med å bygge Tors veg 11a, 11b, 13a og 13 b. De to siste tomannsboligene kommer for salg litt senere. Boligene som er for salg er merket med nr 1 og 2 i situasjonsplanen.

Lys og flott tomannsbolig med 2 stuer og 2 bad

Inngangspartiet til boligen er overbygd og har adkomst til en praktisk sportsbod med gode lagringsmuligheter. I gangen har du adkomst til bad/vaskerom. Fra bad/vaskerom er det dør inn til en bod. Videre inn i boligen kommer du til trappen som leder til 2. etasje, og kjøkken/stue i åpen løsning. Her slipper store vinduer lyset inn. Herfra er det også utgang til hagen. 1.etasje inneholder for øvrig et soverom og boligen har dermed alle nødvendige rom i en og samme etasje. 2. etasje har en koselig loftstue. Fasadens midtseksjon gjør
at takhøyden økes akkurat i loftstuen. Dette gir mer lys ogfølelsen av et større rom. Fra loftstuen er det kort vei til bad og etasjens to soverom. Loftstuen kan også gjøres om til et sov nr 4, om dette er ønskelig. I tillegg har etasjen et lite kott. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været.

Innhold
1. etasje: Gang, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken, soverom og sportsbod. Carport.
2. etasje: 2 soverom, loftstue, bad og bod.
BRA 1. etasje: 68 kvm
BRA 2. etasje: 46 kvm
BRA totalt: 139 kvm
P-rom: 107 kvm

Kortfattet leveransebeskrivelse

Er du tidlig ute med å kjøpe bolig får du mulighet til å påvirke valg av overflater i din nye bolig. Tomannsboligene leveres iht gjeldene byggeforskrifter med blant annet følgende:
° Vedovn type Duo5 fra Nordpeis
° Kjøkken- og baderomsinnredning fra Sigdal
° Trapp fra Stryntrappa type Fauna med hvitmalte vanger og gelender og beisede furutrinn
° Komplett sentralstøvsuger
° Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varme gjenvinning og separat kjøkkenventilator
° Skjult elektrisk anlegg 
° Carport

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

- Ingen budrunder
- Ingen oppussing
- Lave bokostnader
- Energieffektiv bolig som medfører lave kostnader til oppvarming.
- 5 års reklamasjonsrett
- Bare nytt er nytt!
- 1 års befaring av boligen
Det at ingen har bodd i boligen før deg gir en helt spesiell følelse.

 

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/ildsted
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Anders Prøven
Anders Prøven
Boligkonsulent
Tlf
97468599
Nordbohus Gjøvik AS
Telefon
61139250
Adresse
Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik