Illustrasjon. Moderne enebolig med hele 4 soverom, 2 bad og 2 stuer.
Illustrasjon. Moderne kjøkken fra Sigdal med mye skapplass. Det er god plass til spisestue både på kjøkkenet og i stuen.
Illustrasjon. Stuen har store, flotte vinduer som slipper inn dagslyset. Den store, åpne stua gir mange muligheter for møblering.
Plantegning 1. etasje

Moderne enebolig med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad i Tors Veg 10.

Nøkkelinformasjon

Pris
4 823 050
Antall soverom
4
BRA
175 m²
P-rom
165 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Moderne enebolig med 4 soverom, 2 bad og 2 stuer.

Inngangen på boligen er overbygd, og leder inn til en stor og flott hall. Videre har etasjen bad og et separat vaskerom – perfekt for aktive «utebarn» og for en rask dusj etter treningsturen om den tilpasningen av boligen ønskes.

Kjøkkenet og stuen har store vinduer som slipper inn dagslyset. Herfra er det utgang til en koselig uteplass med mulighet for flere typer møblering, og vil gjøre lange sommerkvelder til en drøm. Det er plass til spisestue både på kjøkkenet og i stua. Om ønskelig kan du lukke skyvedøren inn til kjøkkenet for å skjerme innsyn når du har vennemiddager eller det skal gjøres lekser. Dette er en bolig som innfrir behovet for både fellesskap og privatliv.

Andre etasje byr på en flott loftstue som innbyr til aktiviteter eller TV-titting, 3 romslige soverom, bad og et lite kott, perfekt for oppbevaring. Det er ekstra takhøyde i deler av loftstuen. Boligen har godt med muligheter for skapplass både i hallen, på vaskerommet, i kottet og på soverommene.

Innhold:
1. etasje: Hall, bad, separat vaskerom, stue, kjøkken og 1 soverom.
2. etasje: Loftstue, 3 soverom, bad og kott.

BRA 1. etasje 100,3kvm
P-rom 1. etasje 100,3 kvm
BRA 2. etasje 69,8 kvm
P-rom 2. etasje 65,1 kvm
Åpent overbygd areal 5,1 kvm
BRA totalt 175,2 kvm
P-rom totalt 165,4 kvm  

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Parkett
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Anders Prøven
Boligkonsulent
Tlf
97468599
Nordbohus Gjøvik AS
Telefon
61139250
Adresse
Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik