Frøyas veg 14 - Kjedet enebolig

Nøkkelinformasjon

Pris
3 898 000
Antall soverom
3
BRA
115 m²
P-rom
84 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B
Status
Ledig

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Sentralt
 • Turterreng

Raufosskogen boligfelt - en aktiv hverdag

Første byggetrinn på Raufosskogen består av 8 eneboliger i rekke. Boligfeltet vil for øvrig bestå av tomannsboliger, leiligheter i firemannsboliger og eneboligtomter.

På Raufosskogen bor du midt i smørøyet når det kommer til aktiviteter. Her har du et variert og bredt tilbud rett utenfor stuedøra - et eldorado for deg som liker å holde deg i aktivitet uavhengig av årstid.

Rett over gata finner du Raufoss Badeland med flere basseng, sklier, elvestryk og
stupetårn. Her kan du oppleve velvære i badstuer og massasjebad, og holde formen vedlike i det godt utstyrte trimrommet. I tillegg tilbys det babysvømming og svømmeskole. Her finner du tilbud for hele familien!

Fotball-, friidrettsbaner og idrettshall finner du også i umiddelbar nærhet. Raufoss har et rikt idrettsmiljø, både sommer og vinter, og idrettslaget tilbyr populære aktiviteter som håndball, orientering, turn, svømming, langrenn, hopp, friidrett og fotball.

På Raufosskogen bor du tett på skogen og et flott turterreng. Frister det med en skitur
på vinterstid, så nyter du godt av gåavstand til preparert lysløype som fører deg videre inn i idylliske skiområder. Lønnbergbakken skihoppanlegg ligger kun et steinkast unna med hele fem hoppbakker, hvor den største blant annet har blitt brukt under NM. Det foreligger også planer om å lage utforbakke, fun-park, skileik og barnebakke med heisanlegg i samme området.

Å bo på Raufosskogen betyr kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole, noe som kan være svært praktisk i en hektisk hverdag. Boligfeltet er rolig og barnevennlig, og godt skjermet i forhold til gjennomgangstrafikk. Her kan du nyte de landlige omgivelsene og samtidig ha nærhet til sentrum med butikker, togstasjon og øvrige servicetilbud.

Moderne enebolig med carport og stor terrasse

På Raufosskogen får du nå en moderne og kompakt bolig med gode løsninger. Store vindusflater og ekstra takhøyde sørger for lyse og trivelige oppholdsrom. Det er åpen løsning og flott gjennomlys mellom stue og kjøkken, og kjøkkenets plassering gjør at det likevel ligger noe
skjermet fra stuen. Fra kjøkkenet er det utgang til hage på baksiden av huset. Herfra har du tilgang til den store flotte terrassen som ligger lunt og skjermet mellom deg og naboen. Terrassen er i tillegg lett tilgjengelig med utgang fra stuen. Inngangspartiet er overbygd og ligger i direkte sammenheng med carport og sportsbod. Dette gjør at du kan gå tørrskodd mellom bilen, inngangen og den romslige boden. Boligen har for øvrig tre soverom, hall med garderobeplass og et romslig bad med tilgang til innvendig bod.

Innhold
Underetasje: Hall, 2 soverom, bad/vaskerom, bod. Carport og sportsbod.
1. etasje: Stue, kjøkken, soverom.
Stor terrasse.
BRA underetasje 42,8 kvm
BRA 1. etasje 46,1 kvm
BRA carport/sportsbod 23,7 kvm
BRA totalt 114,8 kvm
P-rom 83,6 kvm

Kortfattet leveranse

Kjøper du bolig i Raufosskogen boligfelt nå, har du fremdeles muligheten til å påvirke valg av overflater i din nye bolig.

De moderne eneboligene i rekke leveres iht gjeldende byggeforskrifter med blant annet følgende:
- Stålpipe og vedovn type Curve 100
- Trapp fra Stryntrappa type Fauna med tette eiketrinn
- Kjøkken- og baderomsinnredning fra Norema type Areal hvit
- Komplett sentralstøvsuger
- Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner og separat kjøkkenventilator
- Skjult elektrisk anlegg

Se www.raufosskogen.no for komplett leveransebeskrivelse og romskjema.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

- Ingen budrunder
- Ingen oppussing
- Lave bokostnader
- Energieffektiv bolig som medfører lave kostnader til oppvarming.
- 5 års reklamsjonsrett
- Bare nytt er nytt!
- 1 års befaring av boligen
Det at ingen har bodd i boligen før deg gir en helt spesiell følelse.

Veibeskrivelse

Ved togstasjonen i Storgata tar du av og følger Sagvollvegen i ca 500 meter. Ta så til høyre og følg Badelandvegen helt opp til Raufoss Badeland. Raufosskogen boligfelt vil da ligge på venstre side.

 

 

Dokumenter

Anders
Anders Prøven
Boligkonsulent
974 68 599
Nordbohus Innlandet AS - avd Gjøvik
Telefon: 61139250
Adresse: Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten