Utsøkte boliger med moderne uttrykk
I et av Gjøviks flotteste områder bygger vi nå 10 utsøkte eneboliger.
Frittstående enebolig
Boligen har et moderne uttrykk med store vindusflater som gir flotte lysforhold. (Bildet avviker fra standard leveransebeskrivelse.)
Frittstående enebolig
Dobbel garasje med sportsbod er praktisk plassert ved inngangspartiet. (Bildet avviker fra standard leveransebeskrivelse.)
Enebolig i rekke
De store vindusflatene gir denne boligen et unikt lys. (Bildet avviker fra standard leveransebeskrivelse.)
Enebolig i rekke
Dobbel carport med sportsbod er praktisk plassert ved inngangspartiet. (Bildet avviker fra standard leveransebeskrivelse.)
Moderne kjøkken fra Sigdal med slette fronter og god skap- og benkeplass. (Bildet avviker fra standard leveransebeskrivelse.)
Stua har store vindusflater som gir mye lys og luft. (Bildet avviker fra standard leveransebeskrivelse.)
Storslagen utsikt fra spiseplassen. (Bildet avviker fra standard leveransebeskrivelse.)
Stort og moderne bad med flislagte gulv og vegger. (Bildet avviker fra standard leveransebeskrivelse.)
1. etasje, frittstående enebolig
Underetasje, frittstående enebolig
Stua har store vindusflater som gir mye lys og luft. (Bildet avviker fra standard leveransebeskrivelse.)
Moderne kjøkken fra Signdal med slette fronter og god skap- og benkeplass. (Bildet avviker fra standard leveransebeskrivelse.)
Moderne bad med flislagt gulv og vegger. (Bildet avviker fra standard leveransebeskrivelse.)
1. etasje, enebolig i rekke
Underetasje, enebolig i rekke
Plan utenomhus

Utsøkte boliger med moderne uttrykk og store vindusflater

I et av Gjøviks flotteste områder bygger vi nå 10 utsøkte eneboliger. Tilbaketrukket fra bykjernen kan du nyte rolige omgivelser og flotte turmuligheter. Boligene har et moderne uttrykk, store vindusflater og romslig terrasse med utgang fra stue. Med alt du trenger på ett plan er dette en bolig for alle livets faser.

Boligene har klare likhetstrekk - både i utseende og funksjon. Dette er store, gode boliger som gir plass nok til å være sammen, og til å være litt for seg selv. Her får du to stuer, to bad - hvor ett er ekstra stort, eget vaskerom, 3-4 soverom og godt med lagringsplass i garderober, innvendige og utvendige boder. Store vindusflater i oppholdsrommene gir luft, lys og en fantastisk romfølelse. 

Flotte uteplasser og hage innbyr til mange hyggelige og gode stunder for store og små. Alle boligene har romslig terrasse med utgang via stor skyvedør fra hovedstue. Terrassen har moderne glassrekkverk slik at den storslagne utsikten kan nytes til det fulle. I tillegg har alle boligene en overbygd og lun uteplass i underetasjen. Det følger med dobbel carport eller garasje med utvendig bod til hver bolig.

Et helt nytt hus gir godt inneklima, og ingen grunn til oppussing på mange år.

I Panoramavegen har du de beste vilkår for et behagelig hverdagsliv.

Nøkkelinformasjon

Antall rom
3-4
Areal
229 og 253 kvm BRA
Adresse
Panoramavegen
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
4
Antall ledige
2

Høy standard og mulighet for tilvalg

Overgangen til ny bolig gir forventninger. I Panoramavegen er det derfor lagt vekt på at dere skal trives, og at det er her dere får den gode følelsen. En bolig med god standard. 

Har dere likevel lyst til å gjøre den enda mer unik, finnes det flere muligheter for valg av materialer og innredning etter eget ønske. Jo tidligere dere kommer inn i prosjektet, desto enklere er det å få gjort egne valg og skape sin drømmebolig. Uansett vil dere få en meget god standard i leveransen.

Boligene leveres med flislagte bad og malte vegger og himlinger i valgfrie farger. Kjøkken- og baderomsinnredning leveres fra Sigdal, innredningen og hvitevarer er av høy kvalitet - og selvsagt tilpasset akkurat denne boligen. Det er listfri løsning mellom vegg og tak i stue/kjøkken, samt 1-stavs eikeparkett i stue/kjøkken, soverom og ganger. Med store vindusflater er boligen både innbydende, lys og trivelig. Her er alt dere trenger.

En bolig dere kan være stolte av. En bolig dere skal kose dere i.

Gjennomtenkt planløsninger og god kvalitet

 • Nytt boligfelt
 • 229 og 253 kvm BRA
 • Store vindusflater
 • Storslagen utsikt over Gjøvik og Mjøsa
 • Romslig terrasse med glassrekkverk
 • Overbygd og lun uteplass
 • Flislagte bad
 • Moderne peisovn på stue
 • Dobbel carport eller garasje med sportsbod
 • Godt med lagringsplass
 • 2 stuer
 • 2 bad
 • Eget vaskerom
 • Påkostet Sigdal kjøkken med hvitevarer av høy kvalitet
 • 1-stavs eikeparkett
 • Rolige omgivelser med svært gode turmuligheter
 • Nyt det å bo i helt ny bolig, uten å tenke på vedlikehold og oppussing

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave kostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Dokumenter

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Anders Prøven
Anders Prøven
Boligrådgiver
Tlf
974 68 599
Nordbohus Gjøvik
Telefon
Adresse
Østre Totenveg 109 B