Banner for boligkonseptet Plug&Play fra Nordbohus Innlandet

Flytt rett inn i våre Plug&Play-boliger

Lei av leting, hektiske budrunder og venting? Oppdag de nye og innflytningsklare boligene vi har til salgs her på Gjøvik. Nå kan du gjøre en svært god handel på boliger som er klare for innflytting!

Banner med tekst: Ingen forkjøpsrett
Du trenger ikke være redd for at noen andre skal komme og kuppe boligen på grunn av forkjøpsrett. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

 

Banner med tekst: ingen tapte budrunder
Du slipper å delta i stressende budrunder som kan heve kjøpesummen betraktelig og oppleves kjipt hvis du må hoppe av. Kontakter du oss for å kjøpe en av våre innflytningsklare boliger, blir boligen din.

 

Banner med tekst: klar for innflytting
Du slipper å vente i flere måneder på overtakelse. Boligene står klare og venter kun på at nettopp du skal vri om nøkkelen og flytte inn!

 

Banner med tekst: klar for innredning
Gira på å møblere, dekorere og gjøre det til ditt eget? I Plug&Play-boligene kan du starte innredningen med en eneste gang! Du slipper å tenke på oppussing og vedlikehold med det første. Her er alt flunkende nytt.

 

Banner med tekst: lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien; ikke av hele kjøpesummen, som ved kjøp av bruk bolig. Penger spart!

 

Banner med tekst: ingen forhåndsbetaling
Du betaler ingenting ved signering av kontrakt. Du betaler først den dagen du overtar boligen.

 

Banner med tekst: hvitevarer følger med
Du slipper å gjøre research, leie henger og skaffe bærehjelp for å få på plass hvitevarer som kombiskap og oppvaskmaskin. Dette er allerede på plass i boligene. En ting mindre å tenke på!

Din personlige boligrådgiver

Anders Prøven har mer enn 28 års erfaring fra boligbransjen og Nordbohus Innlandet.

For mer informasjon og spørsmål til de ulike boligprosjektene Nordbohus Innlandet - Gjøvik har for salg. Ta gjerne kontakt med Anders på 974 68 599 eller anders.proven@nordbohus.no. Eventuelt stikk innom våre lokaler på Østre Totenveg 109B.

Anders